LC Waikiki a deschis un nou magazin într-un mall din Bucureşti

de:
02 dec. 2014
17 Afișari
LC Waikiki a deschis un nou magazin într-un mall din Bucureşti

Până la finalul lunii decembrie a anului curent, LC Waikiki planifică deschiderea a două noi magazine în România, cu o investiție totală de 4,5 milioane dolari.

Retailer-ul anunță că începând cu marți, 2 decembrie 2014, noul magazin LC Waikiki din Plaza România va aduce întreaga gamă de colecții pentru toată familia și pentru toate categoriile de vârstă, pe o suprafață de 800 mp. Investiția totală în noul spațiu de shopping este de aproximativ 1,5 milioane dolari.

LC Waikiki în România a înregistrat o cifră de afaceri de 18 milioane dolari în 2013 și urmărește să iși extindă rețeaua de magazine cu noi spații atât în București cât și în țară.

Până la finalul anului 2014, compania estimează vânzarea a peste 2 milioane de articole vestimentare pentru femei, bărbați, tineri și copii, în rețeaua existentă de magazine.

România este pentru LC Waikiki o țară de referință pentru extinderea internațională pentru că este prima țară în care retailer-ul turc a deschis operațiuni directe, în octombrie 2009.

„Consider că pe piața din România, LC Waikiki are un potenţial mare de acoperire și ar putea fi reprezentat de până la 40 de magazine, pe tot teritoriul țării”, a declarat Burҫ Korkmazlar, CEE Operations Director al LC Waikiki. 

Din punct de vedere al pieței de fashion, România este pentru LC Waikiki o țară matură, în care marea majoritate a retailerilor au intrat în ultimii 10 ani. Clienții din România, în special cei din zonele urbane, au un gust atent pentru modă și urmăresc să găsească în brand-ul preferat un raport excelent între calitate și preţ.

Odată cu deschiderea celui mai recent magazin în Plaza România, rețeaua LC Waikiki va număra 106 magazine la nivel internațional, pe lângă cele 387 magazine în Turcia. LC Waikiki este într-o extindere continuă, atât în țară, cât și pe plan internațional. LC Waikiki este prezent acum în 23 de țări și are o echipă de peste 22.500 de angajați.

Noul magazin din București va contribui activ la atingerea obiectivului propus de a depăsi, până în 2023, un rulaj de 6 miliarde dolari, exclusiv din operațiunile internaționale ale LC Waikiki.

În România, LC Waikiki este prezent din 2009 și operează cu 9 magazine, din care 4 sunt în București și restul în țară, în importante centre comerciale din Constanța, Iași, Craiova, Baia Mare și Arad.

Cookies