ARHIVA B365

Lavinia Șandru, inlocuita in grila Realitatea tv, marti seara

Lavinia Șandru nu prezintă emisiunea obișnuită de la ora 18:30, marți, la Realitatea tv, după ce DNA a anunțat că cere urmărirea penală și arestarea soțului său, fostul ministru al Finanțelor Darius Vâlcov, într-un nou caz. Emisiunea „Deschide lumea”, moderată de Lavinia Şandru, a fost înlocuită, marţi după-amiază, cu emisiunea „Ambasador Romania”, prezentată de Alexandru Cumpănaşu.

Surse din cadrul televiziunii susţin că această schimbare a fost făcută din cauza faptului că era deja înregistrat un interviu cu Mark Taplin, însărcinat cu afaceri şi adjunct al şefului misiunii diplomatice a SUA.

Lavinia Şandru a apărut insa în jurnalul de la ora 20.00, unde a vorbit despre rolul SRI si despre CNA si actuala conducere a institutiei.

Citește și Nouă cerere de reținere pe numele lui Darius Vâlcov: A dosit lingouri de aur și tablouri celebre

Vă reamintim că, miercurea trecută, Lavinia Șandru aborda subiectul primei cereri de arestare a soțului său, în emisiunea DEschide lumea: 

Lavinia Șandru a declarat, în emisiune, cu vocea gâtuită de emoție, că va aborda subiectul cererii DNA de arestare a lui Darius Vâlcov, deoarece i-o cere deontologia profesională de jurnalist. „Pentru cei care nu știu, Darius Vâlcov este soțul meu și tatăl fetiței mele” – a spus Lavinia Șandru, care a adăugat că nu va comenta subiectul, sensibil pentru ea, ci doar îi va lăsa pe invitați să comenteze. Ea a adăugat că prezentarea adevărului reprezintă menirea pentru care apare la televizor, deoarece ca și în politică, în presă face tot ce îi stă în putință pentru a-și îndeplini menirea. 

Darius Vâlcov este soțul meu și tatăl fetiței mele, prin urmare nu are cum acest lucru să nu mă afecteze, dar pentru că sunt jurnalist, consider că e normal să le propun și această temă de discuție invitaților mei. Eu nu am să comentez nimic, eu nu am să zic nimic indiferent ce vor zice ei, nici da, nici ba, pentru că nu vreau să influențez cu nimic mersul lucrurilor în justiție. În același timp, dacă nu propuneam acest subiect, puteam să fiu acuzată de faptul că nu înțeleg ce înseamnă să fii cu adevărat jurnalist (…) Nici mie nu-mi este ușor!”, a spus Lavinia Șandru la Realitatea TV.

 

„Darius Vâlcov este soțul meu și tatăl fetiței mele, prin urmare nu are cum acest lucru să nu mă afecteze, dar pentru că sunt jurnalist, consider că e normal să le propun și această temă de discuție invitaților mei. Eu nu am să comentez nimic, eu nu am să zic nimic indiferent ce vor zice ei, nici da, nici ba, pentru că nu vreau să influențez cu nimic mersul lucrurilor în justiție. În același timp, dacă nu propuneam acest subiect, puteam să fiu acuzată de faptul că nu înțeleg ce înseamnă să fii cu adevărat jurnalist. Cât am fost om politic, am făcut tot de fiecare dată, tot ce am crezut că este important să fac ca om politic, pentru a face ceva pentru semeni. Și ca și junalist, consider că a informa publicul, cu lucrurile pe care trebuie să le cunoască reprezintă, până la urmă, menirea pentru care am venit aici. Menirea pentru care eu sunt în fața dvs. este să vă aduc informațiile pe care dvs. trebuie să le știți, în așa fel încât să vă faceți viața un pic mai bună. Poate că invitaților le este mai greu… Nici mie nu-mi este ușor!”, a spus Lavinia Șandru, în direct, la Realitatea Tv în timpul emisiunii Deschide Lumea.

Dan Matei Agaton i-a tăiat brusc momentul emoțional: „Să trecem peste acest patetism, pe care îl înțeleg” – a spus fostul ministru al Turismului, care apoi a lăudat prestația lui Darius Vâlcov ca ministru de Finanțe. Discuțiile au continuat apoi despre prestația lui Darius Vâlcov în Guvern.

„Haideți să trecem, de dragul meu, de la acest subiect, care este dificil din punct de vedere emoțional pentru mine” – a încheiat Lavinia Șandru subiectul. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button