Lavinia Şandru, mustrată de şefii de la Realitatea Tv, după prestația din DEZBATEREA IOHANNIS-PONTA

de:
12 nov. 2014
1 Afișari
Lavinia Şandru, mustrată de şefii de la Realitatea Tv, după prestația din DEZBATEREA IOHANNIS-PONTA

LAVINIA ŞANDRU, LA DEZBATEREA IOHANNIS-PONTA DE MARŢI, 11 NOIEMBRIE: 

„Cum vreţi să fiţi preşedintele României, dacă n-aţi fost la Cernăuţi?”, l-a întrebat Lavinia Șandru pe Klaus Iohannis, în dezbaterea televizată de ieri. Ulterior, extrem de mieroasă, Lavinia Șandru l-a îndemnat pe Victor Ponta să transmită un mesaj românilor din Republica Moldova.

Rareș Bogdan s-a adresat colegei sale, după emisiune: „Lavinia, nu înseamnă că dacă nu ajungi la Chişinău sau la Cernăuţi nu eşti patriot. Şi nu ne putem noi transforma aici în agenţi PSD, asta o pot face alţii, dar nu Realitatea TV. Nu putem noi, Lavinia, să influenţăm votul, eu sunt jurnalist şi aşa vreau să rămân”, i-a transmis Rareș Bogdan, conform stiripesurse.ro.

Rareş Bogdan „a certat-o” pe colega sa Lavinia Şandru pentru întrebarea pe care aceasta i-a adresat-o lui Klaus Iohannis în timpul dezbaterii finale cu Victor Ponta. În dezbaterea de după confruntare, Lavinia Şandru s-a plâns că nu i s-a mai acordat dreptul să mai adreseze o întrebare, moment în care Rareş Bogdan a replicat: „Mai lasă-mă cu Cernăuţiul! Când te-am auzit, îmi venea să-mi torn cafea în cap”.

LAVINIA ŞANDRU, LA DEZBATEREA IOHANNIS-PONTA DE MARŢI, 11 NOIEMBRIE: 

La rândul său, patronul Realității TV a avut un mesaj la fel de dur. „Mie mi s-a părut că Lavinia a fost pro-Ponta şi nu e normal. Suntem o televiziune normală, dar nu mi s-a părut în regulă ce ai făcut, Lavinia”, a spus Cozmin Guşă.

Lavinia Şandru este soția ministrului Bugetului din Guvernul condus de Victor Ponta, Darius Vâlcov.

Spre zori, Rareș Bogdan a comentat și pe Facebook: „Lavinia a greșit cu acea întrebare, a fost tendentioasa DAR aia a fost o întrebare din alte câteva zeci……. Una! Nu aia a fost marea problema a dezbaterii.”

LAVINIA ŞANDRU, LA DEZBATEREA IOHANNIS-PONTA DE MARŢI, 11 NOIEMBRIE: 

Iată fragmentul complet:

Intrebare Lavinia Sandru: „Cum, domnule Klaus Iohannis, nu aţi fost la Chişinău şi Cernăuţi şi vreţi să fiţi preşedintele românilor?!”. 

KLAUS IOHANNIS – Aţi auzit foarte bine, nu am fost la Cernăuţi şi Chişinău. Acele localităţi încă nu se află pe teritoriul României. Chişinăul e în Moldova, Cernăuţi în Ucraina. Când voi fi preşedinte, voi face vizite şi acolo, am prieteni foarte apropiaţi acolo”

LAVINIA SANDRU- N-ati fost niciodata acolo si vreti sa fiti presedintele Romaniei?

KLAUS IOHANNIS -Da, vreau. Acele localitati nu sunt pe teritoriul Romaniei. Cand voi fi presedintele Romaniei voi face vizite. Am prieteni apropiati din zona Chisinaului.

LAVINIA SANDRU- Din pacate, cei de la Cernauti nu pot sa voteze. Il rog pe dl. Victor Ponta sa transmita un mesaj romanilor de la Chisinau si de la Cernauti.

VICTOR PONTA = „Să sun un prieten? Pot să sun un prieten? Domnul Iohannis a fost astăzi cu preşedintele PPE. Cel mai important vecin, este Republica Moldova”, a spus Ponta, adăugând că tot ce a făcut în calitate de premier a fost pentru păstrarea relaţiilor cu Republica Moldova.

LAVINIA ŞANDRU, LA DEZBATEREA IOHANNIS-PONTA DE MARŢI, 11 NOIEMBRIE: Citește și CTP, despre Lavinia Șandru – A fost ca acum 10 ani, cu întrebări servite pentru Adrian Năstase VIDEO 

Cookies