ARHIVA B365

Laurenţiu Reghecampf revine la Steaua. Becali: „N-a putut să refuze oferta mea!”

Gigi Becali a anunţat, după încheierea partidei ASA Târgu Mureş – Steaua: 1 – 1, că, de joi, Laurenţiu Reghecampf va reveni la conducerea tehnică a deţinătoarei titlului, a Cupei şi a Cupei Ligii. „Joi va fi prezent la Mogoşoaia şi va conduce primul antrenament al echipei. E sub contract, dar nu a putut refuza oferta mea. Am convenit cu el să nu dăm detalii din contract.

Mirel nu se va supăra, el nu e genul de om care să se supere. Nu am apucat încă să vorbesc cu el. Am preferat un antrenor pe care îl ştiu, carea demonstrat ce poate, pentru că nu mai vreau să-mi stea inima cât un purice pentru play-off.

Ce să mai facă Dică? Reghecampf vine cu tot staff-ul lui. Pe Țiți o să-l păstrez toată viața la Steaua. Pentru că el și Ilie Dumitrescu au fost singurii alături de Steaua mereu”, a declarat Gigi Becali la DigiSport.

În primul mandat, tehnicianul de 40 de ani a cucerit titlul de două ori, în 2013 și 2014 și o Supercupă a României.

Patronul FCSB a mai anunţat că deja s-a creionat o campanie de transferuri:

„Eu i-am spus aşa: ‘Reghe, orice jucător vrei tu’. Un atacant neapărat ne trebuie. A fost şi el de acord. Am vorbit şi de un mijlocaş, dar el a răspuns că Nicolae Stanciu este mijlocaş de creaţie şi că, în câțiva ani, trebuie să iau 10 milioane pe el.

A zis că, într-adevăr, ne trebuie un atacant şi să vedem ce ne mai trebuie, dar că avem un lot foarte bun. Nu vreau să se interpreteze ca un atac la antrenorii care au fost până acum.

Mi-a spus că nu are nevoie de jucători. Şi a vorbit cu Marica, să vedem dacă vrea să vină. A spus că nu are nevoie de fundaş dreapta, pentru că Alcenat trebuie să-l antreneze. Am discutat de fundaş central. E posibil să vină Celeban (n. red. – Piotr Celeban, fostul fundaş de la FC Vaslui evoluează în prezent pentru Slask Wroclaw, locul 15 în campionatul Poloniei) şi atunci Alin Toşca va juca fundaş stânga. Deja am rezolvat cu Celeban, de ieri (n.red. – marți, 1 decembrie)”.

Mirel Rădoi, care a demisionat duminică, după 0 – 1 cu Astra Giurgiu, a fost anunțat ca antrenor principal al Stelei imediat după cucerirea titlului în sezonul trecut. Numirea oficială a fost anunțată pe 10 iunie, la o săptămână după ce șeful Şcolii de Antrenori, Dan Apolzan, a afirmat că FRF a interzis încă din sezonul trecut posibilitatea ca pe banca tehnică să ia loc oameni fără atestate pentru meseria pe care o practică.

Mirel Rădoi a mai avut intenția să demisioneze și după ratarea calificării în grupele Ligii Europa (0 – 3 acasă și 1 – 0 în deplasare cu Rosenborg), dar patronul Gigi Becali l-a convins să continue.

Fostul mijlocaș a afirmat că va continua Școala de Antrenori, cursuri pe care le urmează la Chișinău.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button