Laura Ștefănuț, iubita lui Vlad Voiculescu, e însărcinată. ”Știu că, prin decizia de a mă vaccina, am redus la maxim complicațiile dacă fac COVID”

14 oct. 2021
1017 Afișari
Laura Ștefănuț, iubita lui Vlad Voiculescu, e însărcinată. ”Știu că, prin decizia de a mă vaccina, am redus la maxim complicațiile dacă fac COVID”
Laura Ștefănuț, iubita lui Vlad Voiculescu, e însărcinată. "Știu că, prin decizia de a mă vaccina, am redus la maxim complicațiile dacă fac COVID"

Iubita fostului ministru al sănătății, Laura Ștefănuț, este însărcinată. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp, prin intermediul unei postări pe Facebook. Ștefănuț vorbește despre vremurile grele prin care trec femeile însărcinate, dar și despre vaccinul împotriva covid-19 în sarcină.

Laura Ștefănuț, iubita lui Vlad Voiculescu, e însărcinată. ”Știu că, prin decizia de a mă vaccina, am redus la maxim complicațiile dacă fac COVID”, a scris Laura într-o postare pe Facebook, în care dă și vestea cea mare despre sarcină.

Laura Ștefănuț, iubita lui Vlad Voiculescu, e însărcinată

Laura Ștefănuț, iubita fostului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a scris, joi, 14 octombrie, o postare pe Facebook, prin intermediul căruia anunță că este însărcinată.

„Vremuri de încercare şi incertitudine pentru femeile însărcinate din România, care se pregătesc să aducă pe lume viață în mijlocul a atât de multă moarte. Femei printre care mă număr.”, spune iubita lui Vlad Voiculescu.

Laura Ștefănuț declară că acestea sunt vremuri amenințătoare pentru femeile însărcinate și prezintă studii despre importanța vaccinului împotriva covid-19. Concluzia acestor studii: gravidele care nu sunt vaccinate și care se îmbolnăvesc de covid-19 sunt mult mai predispuse la forme severe ale bolii sau chiar la deces.

Singura soluție care poate să scadă aceste cifre sumbre, pentru femeile însărcinate, este vaccinarea.

„De aceea CDC-ul american (center for disease control) sau NHS-ul englezesc au lansat apeluri urgente ca gravidele sau cele care planifică o sarcină să se vaccineze.”, spune Laura Ștefănuț.

Iubita lui Vlad Voiculescu știe că vaccinarea este o decizie dificilă pentru o gravidă.

Recomandăm și: 

”Știu că, prin decizia de a mă vaccina, am redus la maxim complicațiile dacă fac COVID”

Laura Ștefănuț povestește că s-a vaccinat împotriva covid-19 în luna aprilie, iar în aceeași lună a aflat că este însărcinată. Ea a fost surprinsă de cât de des a întâlnit mirarea altor persoane în momentul în care auzeau că o femeie însărcinată este vaccinată.

Iubita lui Vlad Voiculescu este conștientă că acest virus face ragavii în rândul femeilor însărcinate care nu sunt vaccinate. Recunoaște că și ei îi este teamă.

„Dar ştiu că prin decizia de a mă vaccina am redus la maxim complicațiile în cazul în care mă îmbolnăvesc şi că asta era cam tot ce puteam face în asemenea circumstanțe”, spune Ștefănuț.

Laura Ștefănuț mai spune că fiecare femeie alege dacă se vaccinează sau nu. Însă, important este să știe care sunt riscurile îmbolnăvirii de covid-19.

„Sper ca fiecare să reuşească să ia cele mai bune decizii şi să aducă pe lume nişte speranță.”, a conchis Laura Ștefănuț.

Cookies