ȘTIRI

Laura Georgescu, presedintele CNA, înregistrată în timp ce jignea elevii. AUDIO

Printre expresiile care ar fi fost folosite de Laura Georgescu se numara: „Daca-ncepea un bors d-ala de-i crapa creierii pe pereti?!”, „Numai o secunda! Numai o secundaaa! Ajungem si la sex!”, „Cand vorbesc, nu ma intrerupi. Daca ti-a murit cineva langa tine, nu e o problema!”. 

„Anul trecut, in timpul programului „Scolii altfel”, presedintele CNA a socat, prin atitudinea sa, parintii si elevii dintr-o clasa a treia a unei scoli renumite din Capitala. Acestia au adresat tuturor membrilor CNA o scrisoare deschisa. A fost transmisa si Ministerului Educatiei, si presei. N-a preluat-o nimeni pentru ca nu era semnata de o persoana identificabila, iar adresa de e-mail era una nepersonalizata. Nu existau dovezi care sa sustina acuzatiile. Intamplarea a facut ca sa gasesc, de curand, si dovezi”, scrie Narcisa Iorga pe blog.

Printre expresiile pe care Laura Georgescu le-a folosit in dialogul cu elevii se numara, conform Hotnews.ro, urmatoarele:

– Daca-ncepea un bors d-ala de-i crapa creierii pe pereti?! Te-ntreb: crezi ca asta-i solutia? Deci, unu da-n tine, incepi si tu sa dai in el? Aia fiind vreo 4 sau 5.

– Numai o secunda! Nuuumai o secundaaa! Numai o secundaaa! Ajungem si la sex! Creierul tau este usor, usor de manevrat. Stai un picut, iubitule! Scuza-ma ca-ti spun! Poti sa-mi dai niste idei sa ma ajuti, da? Incearca cu asta sa nu devii vedeta!

– Nu, serios! De ce nu-ti gasesti o prietena? Pai si-atunci ce problema ai? Tie ti se pare cam devreme. Zici tu! Sau zice cine? Familia ta, anturaju’, educatia, cutuma in tara? Stati putin, ca nu va-nteleg. Bun! Deci, e o falsa problema! E-n regula! Deci, daca e o falsa problema, revin peste o luna sa-mi spuneti daca e tot prea devreme.

– Catalinaaa! Calm! Da’ tu de ce esti supraponderal? Nu vrei sa nu mai mananci in halu asta?

– Cand vorbesc, nu ma intrerupi. Daca ti-a murit cineva langa tine, nu e o problema!

– Taci din gura ca nu te poti controla! Incearca sa te controlezi!

Narcisa Iorga scrie pe blog ca parintii copiilor vizitati la scoala de Laura Georgescu au adresat tuturor membrilor CNA o scrisoare deschisa. Scrisoarea a fost transmisa si Ministerului Educatiei, si presei. N-a preluat-o nimeni pentru ca nu era semnata de o persoana identificabila, iar adresa de e-mail era una nepersonalizata. Nu existau dovezi care sa sustina acuzatiile. „Intamplarea a facut ca sa gasesc, de curand, si dovezi”, scrie Narcisa Iorga.

ÎNREGISTRĂRILE AUDIO LE GĂSIŢI AICI.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button