Laura Chiriac, despre scandalul cu Denise Rifai la Realitatea TV: Poate avea o comandă de executat

de:
18 mai 2016
84 Afișari
Laura Chiriac, despre scandalul cu Denise Rifai la Realitatea TV: Poate avea o comandă de executat

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Luată peste picior că având remuneraţia unui edil nu îşi va putea cumpăra poşete şi pantofi de lux, Laura Chirac a intrat în jocul moderatoarei şi a explicat că în prezent are o familie care o sprijină financiar, însă nu este o victimă a modei.

„Eu nu am nimic de împărţit, nici cu ea, nici cu alţii. Poate avea ea o comandă de executat. Nu ştiu. Târziu mi-am dat seama ce se întâmplă. Nu am vorbit cu ea după emisiune, din simplu motiv că nici înainte nu discutam prea multe. Realitatea îmi datorează patru salarii şi fata asta are inconştienţa să mă pună la colţ că trăiesc din banii familiei şi din economiile din trecut!? Nu e cazul să vorbim despre poşete şi alte lucruri fine.

Eu conduc aceeaşi maşină de zece ani. Şi acum o am în service la reparat. Îi schimb un filtru de particule care costă 1000 de euro, în condiţiile în care întreaga maşină valorează 5000 de euro”, a povestit Laura Chiriac conform Click.

CITEŞTE ŞI Laura Chiriac, candidat la Sectorul 1, surprinsă sărutându-se la hotel cu un fost şef din ANRP. FOTO

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Tabloidul Cancan susţine că a surprins-o pe Laura Chiriac, fostă prezentatoare de ştiri la Realitatea Tv şi candidat ALDE la Primăria Sectorului 1, sărutându-se la hotel cu Sergiu Diacomatu, fost vicepreşedinte în Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP). Ambii sunt căsătoriţi.

Prima reacţie a Laurei Chiriac în scandalul unei presupuse relaţii extraconjugale

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Laura Chiriac, candidatul ALDE la Primăria sectorului 1, a reacţionat pe Facebook, după ce tabloidul Cancan a publicat imagini în care aceasta apare alături de Sergiu Diacomatu. Fosta jurnalistă acuză campania murdară pe care unii încearcă să o facă la adresa sa.

Candidata ALDE nu mai are un job stabil din toamna anului trecut când a plecat de la Guvern. Înainte de a lucra la Palatul Victoria ea prezenta emisiuni la Realitatea TV în weekend, dar în vara lui 2014 contractul ei a fost reziliat. Laura Chiriac a lucrat şi la postul România TV, unde prezenta o emisiune pe care o modera alături de Victor Ciutacu. 

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. În momentul în care a fost întrebată cu ce bani îşi va cumpăra pantofi şi genţi de firmă, având în vedere că are gusturi fine, Chiriac a răbufnit, deranjată de întrebare. 

Sunteţi o femeie elegantă şi vă plac lucrurile de calitate. Cum o să rămâneţi cu mâinile curate (sloganul electoral al Laurei Chiriac-n.r.). Acum din ce vă întreţineţi. ?”, a întrebat moderatoarea.

Sunt purtător de cuvânt al ALDE”, a spus Laura. „Care vă este remuneraţia”, a întrebat Denise Rifai. „Nu am un salariu constant în această perioadă. Există o familie pe care o am..(se cam bâlbâia, era agitată-n.r.) care…nu pot să spun că mă ajută, nu ăsta este cuvântul. Am încercat pentru a putea ieşi cu acest slogan să nu-mi iau o slujbă la stat doar de dragul de a intra în campania electorală. Mi-am asumat să intru fără vreo remuneraţie pe care s-o câştig în aceste luni”.

„Din ce o să vă întreţineţi, având în vedere că din cei 5.000 de lei, salariul de primar, nu vă puteţi cumpăra mai mult de o pereche de sandale de calitate. (…) Sunteti o femeie căreia ii plac poşetele, pantofii, ochelarii de soare, îi plac lucrurile fine şi scumpe”, a întrebat Rifai, iar Chiriac devenea din ce în ce mai agitată. Până la urmă, a spus că se va descurca cu aceşti bani.

Mai multe amănunte, aici. 

Cookies