BAZAR

LAST MINUTE 1 DECEMBRIE 2015. Unde şi cu cât poţi rezerva sejururi pentru MINIVACANŢA DE 1 DECEMBRIE

LAST MINUTE 1 DECEMBRIE 2015. MINIVACANŢA DE 1 DECEMBRIE 2015. Ofertele de 1 Decembrie în ţară şi în străinătate sunt valabile pentru toate buzunarele. Pentru a-i atrage pe turişti, managerii unităţilor de cazare au pregătit pachete atractive cu petreceri şi preparate culinare tradiţionale.

LAST MINUTE 1 DECEMBRIE 2015. MINIVACANŢA DE 1 DECEMBRIE 2015 la munte

Cu 204,7 lei de persoană vă puteţi rezerva un sejur de trei nopţi la Băile Felix, la Hotel Mureş, clasificat la două stele. Oferta este valabilă în perioada 28 noiembrie – 1 decembrie. Tariful include cazare cu mic dejun în regim bufet suedez şi cină românească de Sfântul Andrei. Pachetul nu include taxa de staţiune (care reprezinta 1% din valoarea primei nopţi de cazare) şi parcarea, care se achită separat la recepţia hotelului. Pentru copiii mai mici de 12 ani se acordă gratuitate la cazare dacă nu se solicită pat suplimentar. În schimb, pentru ca şi cei mici să aibă acces la mic dejun, părinţii trebuie să plătească separat, 10 lei sau 22 lei, în funcţie de vârsta copilului. Mai multe detalii aici.

La Cabana Pârâul Capra din Arefu, situată pe Transfăgărăşan, la circa 9 kilometri de Bâlea Lac, puteţi rezerva un sejur de 1 decembrie la preţuri pornind de la 247 de lei de persoană cu TVA inclus. Oferta, valabilă în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie, include trei nopţi de cazare şi una gratis, mic dejun, meniu tradițional de 1 Decembrie, cu fasole cu ciolan, și foc de tabără. Detalii despre acest pachet găsiţi aici.

La hotelul Alpin, din Poiana Braşov, unitate de cazare clasificată la patru stele, pentru un sejur de două nopţi în perioada 29 noiembrie – 1 decembrie trebuie să scoateţi din buzunar 55 de euro de persoană pe sejur. Tariful include cazare cu mic dejun, acces la programul folcloric organizat de Adriana şi Taraful Datina, acces la saună, piscină, jacuzzi şi sală de fitness. Cei care poartă numele Andrei sau Andreea vor primi cadou de ziua lor onomastică un masaj de 30 de minute. Mai multe detalii aici.

LAST MINUTE 1 DECEMBRIE 2015. MINIVACANŢA DE 1 DECEMBRIE 2015. La hotelul Roua din Predeal, unitate de cazare clasificată la trei stele, sejururile de Ziua Naţională sunt valabile în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie sau 28 noiembrie – 2 decembrie. Preţul unui sejur ajunge la 299 lei de persoană pentru trei nopţi de cazare + 1 noapte gratis, mic dejun, cină festivă cu meniu tradiţional, seară festivă cu DJ profesionist sau muzică live, în funcţie de gradul de ocupare, acces la saună şi jacuzzi. Mai multe detalii găsiţi aici.

Dacă vreţi să ajungeţi la Băile Herculane în MINIVACANŢA DE 1 DECEMBRIE 2015, la pensiunea Floare de Colţ, clasificată la trei margarete, puteţi rezerva un sejur de trei nopţi cu 309 lei de persoană pe sejur. Tariful este valabil în perioada 28 noiembrie – 1 decembrie şi include primirea oaspeților „ca’n Banat”, pensiune completă (mic dejun, prânz și cină pe toata durata sejurului), cină festivă de Sfântul Andrei şi acces nelimitat la saună uscată finlandeză. Copiii cu vârste mai mici de 12 ani pot fi cazaţi gratuit dacă nu se solicită pat suplimentar. Însă, părinţii trebuie să plătească preţul meselor. Pentru familiile cu doi copii, pentru cel de-al doilea copil se va plăti patul suplimentar (micul dejun, prânzul și cina fiind incluse în costul acestuia). Detalii suplimentare aici.

Cei care vor să meargă la Sinaia în MINIVACANŢA DE 1 DECEMBRIE 2015 pot rezerva sejururi la 319 lei de persoană pentru trei nopţi de cazare şi 379 lei de persoană pentru patru nopţi de cazare la vila Camelia, clasificată la trei margarete. Preţurile includ, pe lângă cazare, mic dejun, cină cu foc de tabără şi surprize. Mai multe detalii aici.

Dacă vreţi să vă petreceţi MINIVACANŢA DE 1 DECEMBRIE 2015 la Orăştie, la Arsenal Park, unitate de cazare clasificată la trei stele, vă puteţi rezerva un sejur la preţul de 85 de euro de persoană. Tariful include cazare în cameră dublă, în perioada 28 noiembrie – 1 decembrie, mic dejun şi cină cu grătar cu petrecere şi DJ, organizată duminică, 29 noiembrie. Cei care se cazează în apartament plătesc 80 de euro/persoană/sejur, dacă rezervarea se face pentru patru persoane. Tarifele percepute la hotelul Arsenal Park includ şi acces gratuit la patinoar, sală de jocuri (biliard, ping-pong, darts, poker, minifotbal), terenurile de sport (tenis, fotbal, baschet, handbal), terenul amenajat pentru copii, terenul de minigolf şi fitness în aer liber. Mai multe detalii aici.

LAST MINUTE 1 DECEMBRIE 2015. MINIVACANŢA DE 1 DECEMBRIE 2015. În satul Predeluţ, situat în apropierea Castelului Bran, puteţi petrece MINIVACANŢA DE 1 DECEMBRIE 2015 cu 390 de lei de persoană. Preţul este valabil la pensiunea Casa Serena, clasificată la trei margarete, şi include 4 nopţi de cazare cu demipensiune şi o cină romantică. Mai multe detalii aici.

Cu 450 de lei de persoană puteţi petrece MINIVACANŢA DE 1 DECEMBRIE la Villa Ermitage din Buşteni. Preţul include patru nopţi de cazare în cameră dublă, cu mic dejun inclus. Tariful include TVA-ul, taxa de staţiune şi taxa de salvamont. De asemenea, duminică, la restaurantul vilei va fi organizată o petrecere cu preparate tradiţionale româneşti. Detalii suplimentare aici.

Dacă vreţi să aveţi parte de pensiune completă şi acces la SPA (piscina interioară şi saună uscată) vă puteţi rezerva un sejur de patru nopţi la pensiunea Miruna, din Sâmbăta de Sus, judeţul Braşov. Pachetul de 1 Decembrie la această unitate de cazare clasificată la trei margarete costă 749 de lei de persoană, iar preţul include cazare şi pensiune completă, cu bufet suedez cu mâncăruri şi băuturi tradiţionale în regim open bar. Mai multe detalii aici.

LAST MINUTE 1 DECEMBRIE 2015. MINIVACANŢA DE 1 DECEMBRIE 2015 în străinătate

Dacă vreţi să profitaţi de MINIVACANŢA DE 1 DECEMBRIE 2015 pentru a vizita o destinaţie din afara ţării, puteţi găsi oferte la preţuri mai mici chiar şi de 150 de euro de persoană.

Una dintre cele mai ieftine destinaţii disponibile în această perioadă este Milano. Pentru un sejur de patru nopţi la hotelul Des Etrangers din Milano, clasificat la trei stele, preţurile încep de la 143 de euro de persoană. Tariful include, pe lângă cazare, mic dejun, bilet de avion dus-întors din Bucureşti sau Timişoara, bagaj de mână de maxim 10 kg, taxe de aeroport şi check-in online. Mai multe detalii aici.

Cu 155 de euro de persoană puteţi petrece MINIVACANŢA DE 1 DECEMBRIE la Verona. Oferta este valabilă în perioada 28 noiembrie – 1 decembrie, include trei nopţi de cazare la hotelul Ibis Verona, clasificat la trei stele, şi transport cu avionul, preţul biletului având toate taxele incluse. Mai multe detalii despre acest pachet găsiţi aici.

Pentru un sejur de patru nopţi la Istanbul, în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie, la hotelul Buyuk Sahinler, clasificat la patru stele, trebuie să scoateţi din buzunar 235 de euro de persoană, la care se adaugă taxele de aeroport, care se ridică la circa 100 de euro de persoană. Tarifele includ transport cu avionul, transferuri aerport – hotel – aeroport, însoţitor român de grup, patru nopţi de cazare cu mic dejun şi tur pietonal  de oraş (3-4 ore) cu însoţitorul de grup în Istanbul. Detalii aici.

Cu 345 de euro de persoană, în perioada 28 noiembrie – 1 decembrie vă puteţi rezerva un sejur în Valencia. Preţul include bilet de avion pe ruta Bucureşti – Valencia– Bucureşti, trei nopţi de cazare în cameră dublă la hotelul Kramer, clasificat la trei stele, mic dejun şi taxele de aeroport. Mai multe detalii aici

LAST MINUTE 1 DECEMBRIE 2015. MINIVACANŢA DE 1 DECEMBRIE 2015. La preţuri începând de la 275 de euro de persoană vă puteţi rezerva un sejur de patru nopţi la Praga. Tariful include cazare la hotelul Park de patru stele, transport cu avionul şi transfer la hotel, dar şi un tur panoramic, în prima zi. Pentru acest sejur mai trebuie să achitaţi şi taxele de aeroport, care se ridică la circa 135 de euro de persoană. Mai multe detalii despre acest pachet găsiţi aici.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button