„Las și eu mașina un pic aici, pe banda doi, fug să iau și eu o shaorma. Sau opt.” Un bucureștean neînfricat și parcarea lui dibace de pe mijlocul bd. 1 Decembrie, la Socului

23 feb. 2024
14602 Afișari
"Las și eu mașina un pic aici, pe banda doi, fug să iau și eu o shaorma. Sau opt." Un bucureștean neînfricat și parcarea lui dibace de pe mijlocul bd. 1 Decembrie, la Socului | Sursa foto: Ai parcat ca un nou București

Pe ziua de azi, aceasta este cea mai vitejească și iscusită parcare din București: pac, pe mijlocul bulevardului.

„Las și eu mașina aici, iau o shaorma de la Socului și mă întorc”

Cu mașina lăsată în mijlocul bulevardului 1 Decembrie, la Socului, s-a întâlnit un membru al comunității „Ai parcat ca un bou București”.

sigur, asta cu fuga până la shaorma e prima și cea mai la îndemână bănuială, la fel de bine șoferul care a lăsat mașina în drum putea să aibă treabă la Mega sau la farmacie.

Cumva, aceste situații cu parcări razna nu ne mai miră de-adevăratelea. Mai degrabă ne fac să spunem „chiar eram curios unde se mai poate parca și nu s-a gândit nimeni până acum.”

Mirabile situații cu parcare în București

În București, avem parcarea pe șina de tramvai, eventual astfel încât să fii sigur că blochezi și tramvaiele și, dintr-o manevră, dai peste cap treburile câtorva sute de bucureșteni.

Avem, de asemenea, diferitele  parcarea inventivă de supermarket, care poate avea mai multe manifestări, inclusiv în adăpostul acela mititel pentru cărucioarele de cumpărături.

Să nu nesocotim un impresionant new entry: parcarea printre stâlpișori, pe un trotuar mititiel, să fie mașina fix sub geam.

Cu toate aceste câteva exemple la repezeală, parcarea pe trotuar are o glumiță. Și nu e.

Ce s-a mai întâmplat în București în ultimele ore:

Cookies