LAS FIERBINŢI, SEZONUL 8, EPISODUL 7 şi EPISODUL 8. Surprizele de joi seară

de:
16 oct. 2015
120 Afișari
LAS FIERBINŢI, SEZONUL 8, EPISODUL 7 şi EPISODUL 8. Surprizele de joi seară

LAS FIERBINŢI, SEZONUL 8, EPISODUL 7 şi EPISODUL 8:

În cele două episoade LAS FIERBINŢI joi, 15 octombrie 2015, show-ul a continuat cu Dorel care se angajează ca psiholog. De fapt, este doar un fel de ajutor de psiholog sau mai bine zis, „mecanic de punctul G”, anunţă tv-play.ro. 

 Acesta va profita de team building-urile care sunt organizate in linistita localitate de catre un psiholog din Dridu (interpretat de actorul Sandu Gruia). Invidiosi pe succesul lui Dorel, Giani si Bobita vor incerca sa-l stoarca de bani si sa-i puna bete in roate proaspatului angajat.

LAS FIERBINŢI, SEZONUL 8, EPISODUL 7 şi EPISODUL 8:

Bucuria si frenezia a fost prezenta in toata localitatea. Firicel este extrem de fericit si incantat ca va avea inca un copil. Asta pentru ca se va putea bucura de alocatia copilului. Celentano, prietenul si camaradul sau, va incerca sa-l convinga ca un copil nu este asa o mare bucurie, informează site-ul emisiunii.

LAS FIERBINŢI, SEZONUL 8, EPISODUL 7 şi EPISODUL 8:

Tot în acest episod, spectatorii au aflat şi ce se întâmplă cu „femeile care munceşte prea mult”. 

LAS FIERBINŢI a dezvăluit, tot aseară, care este secretul lui Celentano. Acesta ne explică de ce trebuie să înlocuim expresia „Asta înseamnă să fii mafiot” cu „asta înseamnă să fii patriot”. 

LAS FIERBINŢI, SEZONUL 8:

Săptămâna trecută, serialul LAS FIERBINŢI  a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, episodul fiind urmarit in medie, la nivel national, de peste 2 milioane de telespectatori. In minutul de maxima audienta, de la 20:58, Las Fierbinti a fost urmarit de peste 2.6 milioane de telespectatori.

La nivelul publicului comercial, persoane cu varsta intre 18 si 49 de ani, Las Fierbinti a inregistrat 13.9 puncte de rating si 30.4% share, in timp ce urmatorul post clasat a obtinut 7 puncte de rating si 15.2% share pe aceasta categorie.

Cookies