BAZAR

LAS FIERBINŢI SEZONUL 8, EPISODUL 13, EPISODUL 14, 5 NOIEMBRIE. Dorel, profesionist în „agro-golf”

LAS FIERBINŢI SEZONUL 8, EPISODUL 13, EPISODUL 14. LAS FIERBINŢI, 5 NOIEMBRIE 2015. Celentano are mari suprize când se trezește din beție: vede că gardul este proaspăt vopsit și că via a fost legată. Dar surprizele nu se opresc aici. Celentano află și că soacra lui și-a refăcut viața și că „omul” ei lui locuiește cu ea. Bărbatul este unchiul lui Brânzoi, din Dridu și este foarte muncitor. În plus, e trecut prin viață, are multă experiență și o ascultă și pe soacra lui Celentano. Acesta e enervat la culme că nu și-a găsit un tovarăș de băutură, dar ce îl enervează cel mai mult este faptul că soacra lui este fericită și că a găsit un bărbat care-i face toate poftele! El merge la Firicel să-și spună necazul. Nu că era mare secret, dar aflăm că cel mai mare dușman a lui Celentano este… soacra lui, care i-a mâncat viața și care este „perversă ca un fluture.”

LAS FIERBINŢI SEZONUL 8, EPISODUL 13, EPISODUL 14. LAS FIERBINŢI, 5 NOIEMBRIE 2015. Firicel născocește un plan pentru a o despărți pe soacra lui Celentano de unchiul lui Brânzoi. El îi povestește că a fost remarcată de o cunoștință de-a lui, care o găsește atrăgătoare. Îi spune că bărbatul care o place e înalt, blond cu ochi albaștrii, e mai tânăr, la 40 de ani așa și e mare doritor de sex. Din nefericire pentru ea, soacra cade în plasă și merge să-l întâlnească pe tânărul armăsar…

LAS FIERBINŢI SEZONUL 8, EPISODUL 13, EPISODUL 14. LAS FIERBINŢI, 5 NOIEMBRIE 2015. Între timp, niște jucători de golf profesioniști au venit în Fierbinți. Dorel a vrut și el să facă un ban în plus așa că s-a propus să fie băiatul care poartă crosele. După ce și-a bătut joc de jucători după fiecare lovitură, aceștia l-au pus și pe el să joace dacă tot era atât de șmecher.

Din păcate pentru ei și din fericire pentru Dorel, el este foarte talentat și nimerește gaura de fiecare dată. Impresionați de el, jucătorii îl înscriu la un turneu în care se pot câștiga 100.000 de euro (pe care Dorel i-ar împărți în jumătate cu cel care l-a înscris în concurs). Dorel e cam blazat, nu-i mai place „jocul de copii,” în care trebuie să bagi tot timpul o mingiuță în gaură. În plus, de când a aflat că joacă pe bani, nu mai nimerește gaura. Dar, între timp, ceilalți concurenți au auzit de talentul unic al lui Dorel, așa că principalul lui concurent vine și îi propune 60.000 de euro dacă ratează. Dorel primește o propunere și de la un al treilea concurent care îi promite 75.000 de euro. Dorel, stresat nevoie mare, renunță la turneu și merge să mănânce napolitane cu Gianina, spre disperarea lui Bobiță și a lui Giani.

LAS FIERBINŢI SEZONUL 8, EPISODUL 13, EPISODUL 14. LAS FIERBINŢI, 5 NOIEMBRIE 2015. Robi și Primarul Vasile se confruntă cu un caz de… corupție. Un sătean vine să-i vadă și îi roagă să-i lase fata să conducă prin sat fără permis două săptămâni, până dă iar permisul de conducere (care, după cum vă imaginați, nu l-a luat din prima). Robi ezită, însă Vasile ia cei 200 de euro fără nicio remușcare.

După ce prinde gustul banilor, Vasile se plimbă prin sat și inventează tot felul de taxe. De exemplu o taxă de urgență pentru a găsi în prioritate o butelie de gaz furată, scrie melty.ro.

LAS FIERBINŢI SEZONUL 8, EPISODUL 13, EPISODUL 14. LAS FIERBINŢI, 5 NOIEMBRIE 2015. Dar faptele lor nu rămân fără urmări. Având în vedere că sunt corupți, trebuie să trecă cu vederea din ce în ce mai multe nereguli, fapt care nu îl deranjează pe Vasile. Robi totuși este neliniștit, pentru că „nu este corect”. Până la urmă totul se întoarce împotriva lor, fata care conducea prin sat fără permis, a distrus gardul lui Vasile.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button