ȘTIRI

Surprize în noul sezon LAS FIERBINȚI: Ce s-a întâmplat în EPISODUL 1 din SEZONUL 9, din 25 FEBRUARIE

LAS FIERBINȚI, 25 FEBRUARIE 2016:

Las Fierbinti revine in casele telespectatorilor cu un nou sezon incendiar. Serialul este programat in fiecare joi seara, de la 20:30.

In primul episod,  de joi, 25 februarie 2016, primarul Vasile se hotaraste sa ofere recompense consatenilor care vor creste rata natalitatii in linistita urbe. Astfel, cel care va avea tripleti are sansa de a primi pana la 3000 de euro. Robi este interesat de oferta, numai ca are o mica problema: timiditatea il face sa se piarda in momentul in care e pe cale sa cucereasca o femeie. Evident, rezolvari exista, astfel incat Vasile il va inscrie automat intr-un program intensiv de cucerit. In acelasi episod, Firicel fuge in „jungla” de la marginea localitatii, inspirat de emisiunile de la televizor care te invata cum sa supravietuiesti in salbaticie, informează site-ul emisiunii.

Ce se va întâmpla în SEZONUL 9 din LAS FIERBINȚI:

Localitatea „va prospera” sub conducerea celui mai gospodar și inspirat primar din câți a avut liniștita urbe. Vasile va face tot posibilul pentru a oferi tot ce-i mai bun proprie-i persoane. Lucrurile „nu vor scăpa de sub control” nicio clipă, șeful de post Robi fiind extrem de „vigilent” la tot ceea ce mișcă și la ce întreprind sătenii. Ca de fiecare dată, Firicel și Ardiles îi vor fi în preajmă filozofului Celentano.

Totuși, va fi pus într-o situație delicată, alegând să ia calea soarelui apune, în căutarea unui trai mai bun.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button