ȘTIRI

Larry Crowne

Larry Crowne (Tom Hanks) este un barbat de varsta medie, destul de constiincios, ce lucreaza intr-un magazin de imbracaminte. Purtandu-se frumos cu clientii si avand rezultate bune, acesta a castigat in repetate randuri titlul de „angajatul lunii”.

Intr-o zi, Larry se trezeste dat afara, motivul fiind ca nu are studii superioare terminate si chiar daca a fost un angajat model, are nevoie de diploma pentru a continua. Astfel, barbatul se va inscrie la un colegiu local pentru a-si completa studiile.

El se va alatura studentilor de la orele de comunicare ale profesoarei Mercedes Tainot (Julia Roberts). Acesta se va simti atras de ea si cu ajutorul unor tineri nu tocmai populari, el va incerca sa ii atraga atentia prin niste trucuri care sa il faca sa para sexy si carismatic.

Mercedes nu este o profesoara tocmai vesela, aceasta pierzandu-si pasiunea de a preda. In acelasi timp, ea trece printr-o perioada de monotonie, dar prezenta lui Larry o va face sa se bucure din nou de viata, intre cei doi infiripandu-se o poveste de dragoste.

Cu: Julia Roberts, Tom Hanks, Bryan Cranston, Wilmer Valderrama, Nia Vardalos, Taraji P. Henson, Cedric the Entertainer

Regia si Scenariul: Tom Hanks


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button