ESENTIAL

Larisa Iordache s-a retras din finala Jocurilor Olimpice. „Durerea asta de la gleznă este peste limita mea de suportabilitate ca om”

Larisa Iordache s-a retras din finala de la bârnă la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Din cauza problemelor la gleznă, gimnasta nu a mai putut participa astăzi la finală, iar anunțul a fost făcut de Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR). Larisa a transmis și un mesaj după această decizie: „Durerea asta de la gleznă pe care o simt este peste limita mea de suportabilitate ca om”.

Larisa Iordache s-a retras din finala Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020. „Durerea asta de la gleznă pe care o simt este peste limita mea de suportabilitate ca om”.

Larisa Iordache s-a retras din finala Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020

Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) a anunțat că Larisa Iordache nu mai poate concura în finală din cauza problemelor de la gleznă.

Recomandăm și: „Sper că i-am speriat pe ceilalți”. Ce a declarat David Popovici la întoarcerea în țară de la Jocurile Olimpice

La încălzire, gimnasta a încercat câteva mișcări, dar nu putea împinge în picior, iar riscul unei accidentări era foarte mare.

„Fără Larisa Iordache în finală olimpică! Problemele de la gleznă o împiedică pe Larisa să concureze azi. A încercat la încălzire câteva mișcări dar ea nu poate împinge în picior iar riscul unei accidentări e imens în aceste condiții.

Toți suntem lângă ea! Capul sus, Larisa! Știm că în condiții normale ai fi luptat, ai fi arătat cât de frumoasă e gimnastica ta”, se arată într-o postare publicată pe pagina de Facebook a COSR.”, a transmis Comitetul Olimpic și Sportiv Român într-o postare pe pagina de Facebook.

Larisa Iordache: „Durerea asta de la gleznă pe care o simt este peste limita mea de suportabilitate ca om”

Gimnasta a transmis un mesaj emoționant pe pagina ei de Facebook după ce s-a retras din finala  Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020. Larisa Iordache a încercat din răsputeri să participe la această finală, dar durerea de la gleznă „este peste limita mea de suportabilitate ca om”, spune gimnasta.

Recomandăm și: Medalii pentru România la Olimpiada de la Tokyo 2020. Aur la la dublu vâsle feminin și argint la patru rame fără cârmaci masculin

Sportiva a declarat că are nevoie de o pauză și o să revină în momentul în care o să se simtă pregătită, atât din punct de vedere psihic, cât și fizic.

Larisa Iordache le mulțumește antrenorilor și le transmite că îi iubește. Gimnasta mulțumește și publicului pentru încurajări.

Mulțumim pentru tot, Larisa!

Mesajul integral transmis de Larisa Iordache după ce s-a retras din finala Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020.

„Nu vom înțelege niciodată de ce drumul pe care ni-l alegem este atât de dur cu noi în unele momente când ai nevoie să te lase să mergi liniștit spre ce vrei tu să faci.
Am încercat și am sperat până în ultima clipă pentru această finala olimpică. Din păcate, iar, drumul meu este împietrit… durerea asta de la gleznă pe care o simt este peste limita mea de suportabilitate ca om.

Am vrut să o fac pentru mine. Pentru mine si pentru ființa care m-a împins pe drumul acesta, care din păcate nu mai este lânga mine și nu mai pot obține un cuvânt de încurajare de la ea… 😞 Însa știu că am iubirea necondiționată a familiei mele. Vă iubesc!❤️

Este greu, greu… pentru că de data asta chiar am crezut ca o să fie bine totul.
Însa drumul nu se oprește aici cu această șansa nefructificată.
Momentan pun puțină pauză și o iau de la capăt când o să fiu pregatită să reiau totul din punct de vedere psihic cât si fizic.
*
Antrenorilor mei vreau să le spun ca îi iubesc pentru ca indiferent de situație ei au crezut în mine și în tot ceea ce am facut. Și pentru ca au pornit cu mine pe drumul acesta❤️🙏🏼 chiar când nu aveam pe nimeni lânga noi.
Și vă apreciez pe voi, pe cei ce au sperat și m-au încurajat 🙏🏼
💔”, a transmis gimnasta Larisa Iordache într-o postare pe pagina de Facebook.

Larisa Iordache a reușit să se califice în finala Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020, la bârnă, cu nota 14,133 (a patra notă), după un exercițiu bine executat, dar cu probleme la aterizare, din cauza durerilor avute la gleznă.

Gimnasta anunțase de la început că va concura doar la bârnă, tocmai din cauza acestor dureri la gleznă.

În vârstă de 25 de ani, Larisa Iordache, este medaliată cu medalia de bronz cu echipa la Jocurile Olimpice de la Londra, din anul 2012. În anul 2016, din cauza unei accidentări, a ratat Jocurile Olimpice.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button