ȘTIRI

Lapte și corn pentru 32.600 de școlari din Sectorul 2

În acest sens, Primãria Sectorului 2 a încheiat un Acord Cadru prin procedura de licitatie deschisã cu finalizare prin licitatie electronicã în vederea asigurãrii produselor lactate si de panificatie pentru toti cei peste 32.600 de prescolari si scolari din sectorul 2 care vor beneficia de hranã gratuitã pe timpul orelor de curs.

Primarul Neculai Ontanu a solicitat firmelor interesate sã furnizeze lapte UHT ambalat la cutii, de minim 1,8% grãsime, pentru prescolari din grãdinitele cu program normal de 4 ore /prelungit si pentru scolarii din clasele I – VIII din învãtãmântul de stat, precum si cornuri ambalate pentru prescolari si scolarii din clasele I – VIII.

La finalul procedurii legale de achizitii publice, Primãria Sectorului 2 va desemna furnizorii specializati în domeniul lactatelor si produselor de panificatie care vor distribui alimentele pentru hrana copiilor din grãdinite, precum si pentru elevii din clasele I -VIII.
Timp de un an de zile, societãtile comerciale care vor câstiga licitatia au obligatia sã serveascã copiilor, în cele mai bune conditii, produse lactate si de panificatie, asa cum prevede legislatia în vigoare.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button