Lanțul slăbiciunilor într-o parcare din București, unde nimeni n-a reușit să parcheze cum trebuie. „Ei au parcat bine, liniile-s trasate greșit”

05 mai 2023
552 Afișari
Lanțul slăbiciunilor într-o parcare din București, unde nimeni n-a reușit să parcheze cum trebuie.
Lanțul slăbiciunilor într-o parcare din București, unde nimeni n-a reușit să parcheze cum trebuie. "Ei au parcat bine, liniile-s trasate greșit". Sursa foto: Facebook/ Ai parcat ca un bou Bucuresti/ Lutescu Traian

Există imaginea perfectă cu lanțul slăbiciunilor dintr-o parcare din București. Nu se știe cine „a dat tonul”, dar ceilalți 4 șoferi l-au urmat și toți au parcat pe lângă marcajele albastre.

Lanțul slăbiciunilor într-o parcare din București

Știm cu toții că în momentul în care un șofer parchează aiurea, și ceilalți sunt cumva obligați să parcheze la fel, pentru a avea loc să coboare din mașină, în cazul de față. Avem 5 mașini, 5 locuri de parcare, dar nimeni nu respectă marcajele.

Imaginea a fost surprinsă de un membru al comunității „Ai parcat ca un bou Bucuresti” și a fost încărcată pe grupul de Facebook cu următoarea descriere:

Concurs!

Sursa foto: Facebook/ Ai parcat ca un bou Bucuresti/ Lutescu Traian
Sursa foto: Facebook/ Ai parcat ca un bou Bucuresti/ Lutescu Traian

„Ei au parcat bine, liniile-s trasate greșit”

Lanțul slăbiciunilor din această parcare din București bineînțeles că a stârnit râsul celorlalți internauți și postarea a strâns și câteva comentarii:

  • „Înțelegere între vecini, continuați, continuați!”, spune A.E.
  • „Park smart”, spune C.V.
  • „Ei au parcat bine… liniile-s trasate greșit”, spune P.S.
  • „Nu cred😂😂🤣”, spune M.F.
  • „Trasat prost de primărie, parcat inteligent de locatari”, spune A.P.

Un lucru este cert, dacă se coordonau șoferii mai bine, sigur ar fi avut loc și un Smart acolo. Măcar să fie 6 mașini pe 5 locuri, de-a valma.

Marcajele albastre indică că locurile de parcare aparțin Primăriei Capitalei. Amintim că în luna aprilie au fost amenajate 680 noi locuri de parcare cu plată, pe mai multe artere din Sectorul 3. Mai multe detalii, AICI.

Creăm condiții de parcare, instituim reguli clare pentru utilizarea acestora și creștem veniturile pentru oraș, a transmis viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu, la acea dată, pe Facebook.

Cookies