Lanţul de restaurante „La Mama” din Bucureşti intră pe online prin foodpanda

de:
18 feb. 2015
0 Afișari
Lanţul de restaurante

Foodpanda România, cea mai mare platformă de food ordering din România, a semnat un parteneriat cu lanțul de restaurante cu specific românesc La Mama. Astfel, începând cu această lună, bucureștenii din toate sectoarele Capitalei au acces pe foodpanda.ro la circa 110 preparate La Mama.

Potrivit reprezentanților foodpanda, platforma online de comenzi de mâncare susținută de incubatorul german Rocket Internet, comanda minimă pentru preparatele La Mama disponibile online se ridică la 50 lei, sumă pentru care nu se percepe taxă de livrare.

„Românii apreciază preparatele tradiționale, cu gust și gătite ca la mama acasă. Parteneriatul cu La Mama, un brand bine cunoscut pe piața locală de HORECA și extrem de apreciat de consumatori, ne bucură foarte mult și ne întărește convingerea că cea mai bună rețetă în orice business este calitatea”, declară Radu Bălăceanu, Country Manager foodpanda România.

Country Manager-ul foodpanda România afirmă că preparatele La Mama comandate de pe platformă se vor livra din șapte restaurante La Mama, în maxim 60 de minute, pe raza întregii Capitale.

„Piața de delivery este în continuă dezvoltare, în special în perioada prânzului. Prin acest parteneriat, La Mama își întărește poziția de principal furnizor de mâncare românească, atât pentru cei din zona corporate, cât și pentru cei care ajung seara acasă și, după o zi de muncă, nemaiavând timp să gătească, își doresc totuși ceva gustos, „ca la mama acasa”, declară Cătălin Mahu, proprietarul lanțului de restaurante La Mama.

Prin semnarea parteneriatului cu La Mama, foodpanda își întărește poziția de lider pe piața locală de food ordering și își diversifică paleta de preparate 100% românești. Printre cele mai comandate mâncăruri tradiționale disponibile pe platforma de food ordering în prezent sunt ciorbele de burtă și fasole, sărmăluțele cu mămăliguță și papanașii.

foodpanda.ro colaborează, în prezent, cu peste 350 de restaurante din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Ploiești, Oradea, Galați și Sibiu, fiind lider de piață pe sectorul platformelor online pentru comenzi de mâncare din România.

Cookies