Lanţul de cafenele Starbucks, acuzat că a înşelat milioane de clienţi

de:
04 mai 2016
1 Afișari
Lanţul de cafenele Starbucks, acuzat că a înşelat milioane de clienţi

Majoritatea am trecut prin neplacuta situatia in care atunci cand ne cumparam un „ice coffee”, dupa doar cateva inghitituri ne trezeam ca din componenta cafelei am mai ramas doar cu cuburile de gheata, scrie Business Insider, citat de wall-street-ro.

O femeie incearca sa puna capat acestor momente enervante prin intentarea unui proces impotriva lantului de cafenele Starbucks. Compania se confrunta cu un proces de 5 milioane de dolari, care are ca motiv principal cantitatea de gheata pe care lantul de cafelenele o foloseste pentru realizarea bauturilor.

Procesul a fost intentat de catre Stacy Pincus. Site-ul de stiri NBC declara ca lantul de cafenele este acuzat ca a incercat sa creasca profitabilitatea de pe urma bauturilor prin adaugarea unei cantitati mai mari de gheata.

De exemplu, atata timp cat pentru o bautura Venti, reclama prezinta faptul ca aceasta contine 680 de grame din bautura respectiva, clientul va primi de fapt 396 de grame din bautura, restul continutului fiind reprezentat de cuburile de gheata. Acest lucru a condus la acuzatiile privind reclama falsa.

Prin acest proces se doreste sa se faca dreptate pentru milioanele de clienti care au cumparat o bautura rece in ultimii 10 ani.

Cookies