Lanţul de brutării Paul a lansat serviciul de catering

de:
07 iul. 2015
1 Afișari
Lanţul de brutării Paul a lansat serviciul de catering

Prin intermediul serviciului de catering, clienţii au la dispoziţie şi opțiunea de a personaliza comenzile de produse în diverse combinaţii.

Clienții care optează pentru serviciul de catering al brutăriilor Paul pot alege platouri cu produse dulci sau sărate, în variantă mini.

Platourile Paul din Collection Salée conţin produse precum: mini sandwich-uri, mini quiches şi croissante sărate, mini tartines, mini feuillettes (produse din foietaj) şi mini tarte sărate, iar platourile din Collection Sucrée conţin produse de mini viennoiserie (mini croissante dulci), mini tartelettes (mini tarte cu fructe), mini éclairs, mini macarons şi mini entremets (mini prăjituri).

„Prin lansarea serviciului de catering am răspuns unei nevoi exprimate tot mai des de clienții noștri. Adesea, personalul din brutăriile Paul era întrebat dacă putem oferi și servicii de catering. Am decis să venim în întâmpinarea lor cu acest serviciu, din dorința de a fi cât mai aproape de ei”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Cei care vor să comande produsele Paul prin serviciul de catering trebuie să plaseze comanda cu 24 de ore în avans, fie la numărul de telefon 0758 088 848, fie la adresa de email dedicată [email protected] sau folosind TAB-ul special creat pentru catering de pe pagina de Facebook Paul România.

După plasarea comenzii, clientul va fi contactat de către un reprezentant Paul pentru confirmare, dar și pentru stabilirea detaliilor referitoare la momentul livrării. Serviciul de catering este disponibil doar în Bucureşti.

Lanțul de brutării Paul este prezent în România începând cu anul 2008 şi deține până în momentul de față 13 brutării. Acestea se găsesc în Dorobanţi, la Universitate, în Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Piața Romană, Mall Promenada, Mega Mall, Ploieşti Shopping City, dar şi ca locaţii de tip chariot în Bucureşti Mall, Plaza România, Băneasa Shopping City, Mega Mall şi Sun Plaza.

Cookies