ȘTIRI

LANSARE SAMSUNG GALAXY S7 AZI, 21 FEBRUARIE 2016. Aflăm cum arată și ce PREȚ are SAMSUNG GALAXY S7

LANSARE SAMSUNG GALAXY S7:

Galaxy S7, noul smartphone vârf de gamă Samsung, va fi prezentat astăzi în cadrul Mobile World Congress 2016, informează Go4it.ro.

Terminalul va fi disponibil în două versiuni, Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge. Din imaginile apărute pe internet, se vede că designul celor două modele este similar cu cel al generaţiei anterioare, Galaxy S6, dar vor fi mai multe surprize la interior.

Display-urile dispozitivelor vor fi de 5,1 inchi la S7 şi 5.7 la S7 Edge, iar ambele vor avea avea câte o cameră de 12 MP care vine cu tehnologia BRITCELL, ultima tehnologie de senzori imagistici pentru smartphone, informează noobz.ro.

În plus, flagship-ul va avea 4 GB de RAM şi 64 GB memorie internă şi vom asista la revenirea slotului microSD, la care Samsung a renunţat în cazul Galaxy S6 în 2015.

Procesoarele Exynos 8890 şi Snapdragon 820 vor aduce performanţa pe S7, iar despre design ştim că nu vor avea loc prea multe schimbări în comparaţie cu ceea ce vedem la seria S6. Diferenţele majore ce pot fi observate sunt la butonul de home şi la modulul de cameră de pe spatele dispozitivului.

În ceea ce priveşte bateria, Samsung ar putea oferi 3.000 mAh pentru Galaxy S7, în vreme ce versiunea Edge va avea o capacitate mai mare, de 3.600 mAh.

PREȚ SAMSUNG GALAXY S7:

În cazul în care eşti interesat cu privire la preţul la care vor fi disponibile flagship-urile, se vehiculează diferenţe de până la 100 de dolari între versiunile S6 şi S7.

Lansarea oficială la nivel mondial a dispozitivelor ar putea avea loc în data de 11 martie 2016, iar posibilitatea de precomandă ar putea fi disponibilă începând cu 21 februarie. Se zvoneşte că Samsung oferă un dispozitiv de realitatea virtuală pentru fiecare client care face precomandă la flagship-ul Galaxy S7 până în data lansării.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button