Lansare ~ Revista Atelierul nr. 3

de:
08 nov. 2011
1 Afișari
Lansare ~ Revista Atelierul nr. 3

Lansarea unui nou numar Atelierul in format print.

De la 18:00 proiectam tutoriale handmade, iar de la 19:30 Petra Acker & Jimmy Cserkesz (din trupa Slang) ne vor incanta cu acorduri de jazz, soul, R’n’B si bossa nova. Ceruliu ne ajuta sa decoram spatiul cu lampile lor realizate din materiale reciclate, iar cei de la Afaf ne vor aduce bunatati cu care sa ne delectam.

Dar asta nu e tot, prietenii nostri de la incubator107 pregatesc ateliere-surpriza, iar noi putem la bataie numere gratis din Atelierul pentru participantii curajosi.

Numarul 3 tiparit este dedicat tinerilor designeri romani si modei handmade. Am vorbit cu Irina Markovitz despre legaturile dintre moda si handmade, cu Alexandra Stan despre noua ei colectie si cu Rarita Zbranca despre cum pot deveni cravatele haine.

Ca de obicei, redactorii nostri au pregatit multe tutoriale in care sa va invete cum sa refolositi puloverele si jeansii ramasi mici, cum sa va faceti proprii pantaloni si un plushie pufos si simpatic pe nume Capitan Sheep. Tot aici puteti afla cum sa faceti cea mai buna prajitura Marlenka si daca e buna ciocolata neagra organica.

Iar pentru ca la aceasta editie cuvantul de ordine e MODA, ne-am facut de cap si va aratam si voua ce sugestii de tinute 100% handmade realizate de designeri romani avem.

Cookies