SMART CITY

Lansare: Revista Atelierul

Revista Atelierul vă aşteaptă să răsfoiţi prima revistă de handmade din România în format tipărit!

Alături de echipa revistei Atelierul vor fii artişti, artizani, designeri şi creatori de toate felurile care vă vor împărtăşi din experienţa lor în lumea handmade. Iar pentru că tema primului nostru număr tipărit este DIY (Do It Yourself) vă aşteptăm cu proiecte şi creaţii personale pe care le vom premia cu numere gratis Atelierul.

Anul trecut, când am formulat ideea revistei Atelierul am pornit de la problema reprezentării inconsecvente a artizanatului în media. Articole eronat informate riscau să lase publicului o impresie greşită asupra noilor arte artizanale şi să micşoreze importanţa unui curent cultural cu potenţial. Lipsa exemplelor pozitive de artizanat a dus la crearea unor obiecte de o calitate îndoielnică şi la o uniformizare a gusturilor în privinţa tehnicilor şi a materialelor.

Era necesară o publicaţie care să informeze şi să educe comunitatea tinerilor artizani şi aşa a apărut ideea revistei Atelierul.

Vrem să promovăm tot ceea ce înseamnă handmade de calitate, să adunăm la un loc obiecte lucrate manual, născocite de minţi creative şi mâini pricepute, prin intemediul vitrinelor de prezentare virtuale, analizelor de trend şi interviurilor cu artizanii şi designerii pe care îi admirăm.

Până acum cele 10 numere PDF ale revistei Atelierul au avut o medie de 14.000 de cititori pe număr, iar asta ne-a dat curaj să dezvoltăm şi o ediţie tipărită a revistei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button