Lansare ~ Revista Arte&Meserii + Commedia dell’Arte

de:
26 sept. 2011
0 afișări
Lansare ~ Revista Arte&Meserii + Commedia dell’Arte

Evenimentul de lansare al celui de-al 7-lea număr al Revistei Arte&Meserii. În cadrul acestui eveniment se va juca piesa „Un exercitiu de Commedia dell’Arte„, realizată integral de studenţii de la UNATC.

În cele 112 pagini ale revistei, v-am pregătit un coverstory pitoresc şi boem cu Luiza Zan, care ne vorbeşte despre “A fi ceea ce eşti”. Vă facem cunoştinţă cu doi regizori din ţări diferite: Jiri Menzel, din Cehia, Anca Damian, din România şi cu dramaturgul Ştefan Peca, într-un interviu luat din America. Vă povestim despre Blazzaj şi Subcarpaţi şi vă garantăm 100% că interviul cu realizatorul Cătălin Ştefănescu va fi o încântare a ochilor. Şi mai avem încă pe-atâţia artişti meseriaşi surprinşi în paginile revistei. Pe unii dintre ei veţi avea ocazia de a-i cunoaşte chiar personal, pentru că vor fi invitaţii speciali ai serii.

Piesa „Un exercitiu de Commedia dell’Arte” este o abordare modernă, care spune povestea a doi amorezi, ce luptă pentru înfăptuirea dragostei lor alături (sau împotriva) unor personaje clasice precum Arlechino, Capitano, Dottore. O poveste clasică, transpusă în contemporan, cu picanteriile vremurilor în care trăim, piesa are la bază improvizaţia şi este un “Joc Serios”, aşa cum spune chiar regizorul ei, Tudor Lucanu.

După lansare şi piesa de teatru, Asociaţia Culturală Paspartu vă invită la un After-Party în subsolul clubului Godot, unde vom discuta într-un cadru lejer, cu muzică şi “antren”, aşa cum v-am obişnuit la toate petrecerile marca Paspartu!

Iar adevăraţii colecţionari de reviste de cultură, vor avea ocazia să îşi mărească colecţia cu cel mai nou număr al revistei, proaspăt ieşit din tipar!

Cookies