Lansare DoR #6 + The MOOod & Robin and the Backstabbers

de:
09 iun. 2011
0 Afișari
Lansare DoR #6 + The MOOod & Robin and the Backstabbers

Decât o Revistă lansează în Bucureşti numărul de vară cu citiri din revistă şi apoi cântari cu Robin and the Backstabbers şi The MOOoD.

Intrarea e liberă. La lansare, găsiţi revista cu preţ redus: 20 de lei.

Pentru acest număr, am provocat 30 de fotografi minunaţi să facă un portret de familie. Albumul rezultat e cover story-ul numărului. Iar dintre ele, am ales-o pe cea făcută de Cristian Crisbăşan pentru copertă. Crisbăşan e pasionat de nuduri, unele cuprinse în 2007 într‑o antologie Taschen. Familia pe care a fotografiat-o e a bunului său prieten, designerul Iulian Puiu. Iulian apare alături de Ioana şi de fiica lor, Letiţia.

Printre protagoniştii acestei ediţii se mai numără Tudor Sişu – care îşi revine muzical după problemele cu drogurile şi închisoarea; Melania Medeleanu – care, în pauza pe care şi-a luat-o de la televiziune, a făcut un program de afterschool pentru copiii din Clinceni; Dan Perjovschi – cel mai sintetic şi accesibil artist vizual din România; Marius Ghenea – un caz şcoală de antreprenoriat românesc; pompierii din Bucureşti – care încearcă să-nţeleagă cum moartea unuia de-al lor le-a schimbat profesia; şi mulţi alţii.

Cookies