Lansare ~ Decât o Revistă #10 & Concert Pixels

de:
16 nov. 2012
0 Afișari
Lansare ~ Decât o Revistă #10 & Concert Pixels

DoR #10 e un număr plin de acţiune şi reflecţie asupra lucrurilor care ne despart şi încercărilor de a le găsi pe cele pe care le avem în comun. Pentru că credem că poveştile bine spuse pot crea legături altfel improbabile între oameni şi pot restrânge falii aparent ireparabile.

Eroul materialului de copertă, Robin Proca, urcă pe munte şi convoacă trupa Robin and the Backstabbers. Şi asta ca să ne aducă pe toţi – noi toţi – împreună prin muzica lor.

Tot în DoR #10: Un american îşi pune colanţii de super-erou şi se ia la trântă cu societatea civilă românească, încercând să înlocuiască fatalistul „asta este” cu îndârjirea de a crede că fiecare putem face ceva pentru mai Bine.
Mirela aleargă pentru Luca, fiul ei autist, aruncându-ne în miezul confruntării dintre dorinţele unei mame pentru copilul ei şi realitatea recuperării lui.
Un autocar cu artişti contemporani accelerează prin ţară, relevând fragmentarea realităţilor în care trăim şi nevoia de conectare pentru a fi relevanţi.
Cristian Mungiu îşi pune filmul pe orbită, nevoit să jongleze frământările creatorului cu nervul cu care atacă sistemul de producţie şi distribuţie.
Şi multe alte aventuri care-ţi vor tăia răsuflarea!

Intrarea e liberă.
Revistele au preţul promoţional de 20 de lei.

Cookies