Lansare de CD: Bianca Ionescu – „Tea Time”

de:
28 iun. 2011
1 Afișari
Lansare de CD: Bianca Ionescu -- „Tea Time”

Bianca Ionescu este solista a Teatrului National de Opereta, absolventa a Conservatorului de Muzica din Bucuresti (1983) la clasa de Canto a Artei Florescu si Doctor in muzica, in domeniul Operetei romanesti (din 2005). Repertoriul sau include 20 de roluri principale de opereta si 10 titluri de opera. Printre rolurile interpretate se numara: Adela in „Liliacul”, Franzi in „Sange vienez”, Anina in „O noapte la Venetia”, Arsena in „Voievodul tiganilor”, Vallencienne in „Vaduva vesela”, O Lia San in „Victoria si-al ei husar”, Mania in „Contesa Maritza”, Maria in „Poveste din Cartierul de Vest” si Edyth van Hopper in cea mai recenta productie a Teatrului National de Opereta, musicalul „Rebecca”.

CD-ul contine reluari ale unor piese celebre, ca “Padam, padam”, “Sabor a mi”, “Parole, parole”, “Big spender” sau “Caruso”, alaturi de piese celebre romanesti. Discul mai contine si compozitia proprie “Nu esti de vina tu”, dar si alte doua compozitii apartinand compozitorilor Marius Teicu si Cezar Balan.

La lansare vor participa ca invitati si vor interpreta alaturi de Bianca Ionescu, cunoscutii interpreti: Daniela Vladescu, Ozana Barabancea, Tony Zidaru, Cezar Balan si Paul Ballo.

Cookies