Lansare „Cartea lui George” & Sillyconductor live performance

de:
02 nov. 2011
1 Afișari
Lansare

Clubul Control gazduieste un eveniment special: lansarea compendiumului de banda desenata `Cartea lui George` si un live act Sillyconductor, de la ora 21.00.

Cartea lui George este publicată de Hardcomics şi Jumătatea plină şi este traducerea în limba română (cu sprijinul AFCN) a cărţii The Book of George publicată de Hardcomics şi lansată la Festivalul de Bandă Desenată de la Angoulême (FR) cu sprijinul programului Cantemir al ICR. O carte cu mulţi prieteni.

Din ianuarie trecut aţi tot auzit de BOOK OF GEORGE: la Festivalul de Bandă Desenată de la Angoulême, la Vice,sau de pe Facebook. Iată că acum e în limba ROMÂNĂ, are o COPERTĂ NOUĂ şi se LANSEAZĂ!!!

Cartea lui George

Se ştiu multe despre cinema-ul românesc. Din ce în ce mai multe şi despre arta contemporană. Dar despre banda desenată românească? O cantitate neglijabilă, un mare şi umflat semn de întrebare. Ceva cam ca viaţa lui George. Cine este George? Oare cum arată? N-avem nici cea mai vagă idee. Ştim doar că are 30 de ani şi că trăieşte în Bucureşti. Atât. Un om fără trăsături. Un om fără trecut. De aceea am adunat 20 dintre autorii de bandă desenată şi ilustratorii noştri preferaţi care să răspundă la 20 de întrebări ce ne-ar putea ajuta să-l înţelegem pe acest George iluzoriu. Măcar puţin.

Rezultatul este o carte grozavă ce începe cu copilăria lui George şi se termină cu moarta sa. O călătorie aventuroasă ce vă va stoarce lacrimi, o călătorie desenată pentru marea descoperire a talentelor din banda desenată românească.

Oferta extraordinara

Dacă vă cheamă pur şi simplu George (dovada cu buletinul), sunteţi bucureştean şi aveţi în jur de 30 de ani, vă dăm Cartea lui George cadou.

Ofertă valabilă timp de 60 de minute începând cu ora 20.00, numai în seara lansării.

La ora 21.00, după lansare, vă invităm la dans cu unicul, nemaipomenitul, inimitabilul Sillyconductor!

Sillyconductor este autorul soundtrack-ului ce acompaniază lectura versiunii în engleză a cărţii pe site-ul www.thebookofgeorge.ro

Eveniment organizat de Jumătatea plină în cadrul Salonului European de Bandă Desenată, 3-20 noiembrie, Anexa Foto a MNAC, Calea Moşilor 62-68.

Cookies