Lansare ~ Carl G. Jung, „Cartea Rosie” @ Strada de C’Arte

de:
19 sept. 2011
1 Afișari
Lansare ~ Carl G. Jung,

Editura TREI lanseaza CARTEA ROSIE, Liber Novus, autor Carl G. Jung, o carte care a ramas secreta timp de 80 de ani, cheia operei lui Jung

Invitati: Mireille Radoi, Daniel Funeriu – ministrul educatiei, Mihaela Minulescu – presedinta Asociatiei Române de Psihologie Analitică, Victor Popescu – redactor Editura Trei

BCU Corp Boema

Cel mai mare festival cultural in aer liber, organizat de Biblioteca Centrala Universitara “Carol I”, care aduce pe strazile din centrul orasului literatura, arhitectura, cinematografie, pictura, poezie, muzica, teatru si ateliere de creatie pentru copii, intr-o formula interactiva, de agora.

BCU atrage lunar in salile de lectura peste 20.000 de tineri care studiaza in Bucuresti sau care pur si simplu iubesc cultura. Astfel, pentru ei, dar si pentru toti cei care isi doresc sa experimenteze un festival cultural “altfel”, tanar si liber, propune o abordare proaspata a ideii de targ de carte, extins acum la un amplu festival cultural cu toate cele 7 arte.

Astfel, sunteti invitati sa regasiti un mini oras cultural, in perimetrul descris de strada CA Rossetti si strazile limitrofe,Boteanu si Golescu, delimitat de vegetatie si amenajari stradale la care au contribuit arhitecti de renume. Evenimentul transforma complet kilometri de strada, care vor fi populati cu standuri de carte cu un design aparte, expozitii de arhitectura, lounge-uri de exterior, ateliere de creatie pentru copii, iluminari stradale care te imbie sa pasesti in lumea Strada de C’Arte, mobilier urban de exceptie si Orange Wi-fi Zone pe toate strazile festivalului!

Incepe pe 17 septembrie la ora 17:00 si se inchide pe 24 septembrie la ora 24:00. In weekend festivalul tine strazile in priza, la propriu si la figurat, pana la ora 02:00 noaptea.

Harta festivalului – http://stradadecarte.ro/harta/

Cookies