ȘTIRI

Lansare „Carevasăzică” # 4 / Concert Romano ButiQ

Marti, 29 mai, Control gazduieste lansarea celui de-al 4lea numar ar publicatiei studentesti „Carevasăzică”.

Pe final de primavara si inceput de vara, asociatia stdudenteasca Voluntari pentru Idei si Proiecte a pregatit o seara speciala de lansare cu muzica buna si primele numere ale ziarului, in exclusivitate pentru cei prezenti la eveniment. Asadar, echipa ziarului te invita in Control, la concertul trupei Romano ButiQ si la un binemeritat afterparty, cu Nek.

Dupa o pauza de cateva luni (ultimul numar a fost lansat in octombrie si poate fi citit aici), ziarul cu profil cultural „Carevasăzică” vine gratuit, impreună cu un supliment de varq, în care vei putea citi povestile neobisnuite legate de anotimpul cald ale unor jurnalişti, fotografi, studenţi şi reunite sub tema „S-a-ntâmplat sub soare”.

În schimb, numărul al patrulea cuprinde poveştile „oamenilor din umbră”, conceptul central al editiei. In paginile ziarului, veti regasi, de asemenea, numele unor colaboratori precum: Dan Perjovschi, Iv cel Naiv, Matei Florian, Vintilă Mihăilescu, Dan C. Mihăilescu, Cristian Lupşa, etc

Echipa ziarului ti-a pregatit alte surprize:

[CONCURS – INVITAŢIE DUBLĂ LA PLACEBO] „Carevasăzică” şi TM LIVE oferă şi o invitaţie dublă la concertul trupei Placebo, de pe 6 august 2012. Te invităm să ne trimiţi propria ta poveste trăită sub soare, pe care să o spui cât mai creativ în 400 de cuvinte (aproximativ 2 500 de semne) si sa o impartasesti cu noi la adresa carevasazica@vipromania.ro pana luni, ora 23:59. Apoi, vino la lansare sa anuntam castigatorul. Pentru mai multe detalii, intra pe pagina oficiala de Facebook a ziarului: www.facebook.com/carevasazica.vip.

„Carevasăzică” este ziarul asociaţiei studenţeşti Voluntari pentru Idei si Proiecte şi a beneficiat, până în prezent, de lansarea a trei numere. Publicaţia e destinată, în mod special, tinerilor din Bucureşti şi cuprinde articole de opinie şi informare. Scopul ziarului este acela de a promova scriituri de bună-calitate, personalităţi şi nume importante ale culturii contemporane.

Voluntari pentru Idei şi Proiecte România este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, bazată pe voluntariat şi alcătuită exclusiv din studenţi. De 13 ani organizează anual peste 10 programe şi proiecte de dezvoltare personală pentru studenţii şi masteranzii din România, programe susţinute de companii, mass-media şi statul român.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button