ȘTIRI

Lansare & Autografe: Paradoxul iubirii, de Pascal Bruckner

Bine-cunoscutul autor Pascal Bruckner se întâlneşte cu cititorii din România, în Librăria Cărtureşti Verona, unde va avea loc lansarea celui mai recent volumul al său – Paradoxul iubirii – publicat de Editura Trei.

Alături de autor vor fi prezenţi regizorul Chris Simion, criticul literar Dan-Silviu Boerescu şi directorul editorial al Editurii Trei, Magdalena Mărculescu.

Despre carte:

Paradoxul iubirii este un volum de eseuri provocatoare despre iubire. Cartea lui Pascal Bruckner descrie variaţiile paradoxale la care este supusă iubirea în călătoria pe care o face între erotism şi căsătorie. Putem vorbi, se pare, de progres în ceea ce priveşte condiţia femeii, condiţiile de muncă sau condiţiile de sănătate ale oamenilor. Dar nu şi atunci când vorbim despre sentimente şi pasiuni.

E o mare dilemă, pe care o trăim as­tăzi, întreţinută de dorinţa de a ne bucura în iubire atât de pasiune, cât şi de indepen­denţă.

Istoria nu a găsit soluţie la suferinţa din dragoste.

Despre autor:

Pascal Bruckner este bine-cunoscutul autor al mai multor romane, dintre care bestsellerul Luni de fiere, precum şi a numeroase cărţi de eseu: Euforia perpetuă, Mizeria prosperităţii, Tirania penitenţei sau Noua dezordine amoroasă, scrisă împreună cu Alain Finkielkraut. Toate aceste cărţi au apărut la Editura Trei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button