APPLE WATCH a fost lansat oficial, luni, 9 MARTIE 2015. Ce funcţii are noul Apple Watch VIDEO

de:
09 mart. 2015
0 Afișari
APPLE WATCH a fost lansat oficial, luni, 9 MARTIE 2015. Ce funcţii are noul Apple Watch VIDEO

APPLE WATCH, PREŢ ŞI FUNCŢII APPLE WATCH:

Lansarea Apple Watch a avut loc în cadrul unui eveniment special, în San Francisco, informează playtech.ro.

”Este cel mai avansat ceas creat vreodată”, sustine compania.

Apple Watch va fi disponibil spre vânzare începând din 24 aprilie, în nouă ţări: Australia, Canada, China, Franţa, Germania, Hong Kong, Japonia, Marea Britanie şi Statele Unite.

Ceasul este realizat astfel încât să înlocuiască cheile de la maşină şi cardurile care sunt folosite în prezent în multe vehicule şi va putea fi cumpărat pentru sume începând de la 349 de dolari, dar acesta este preţul pentru modelul „Sport”, realizat din aluminiu. Apple Watch ar urma să aibă încă două versiuni, una din oţel şi una din aur de 18 carate.

APPLE WATCH, PREŢ ŞI FUNCŢII APPLE WATCH:

Aplicaţiile se instalează pe ceas prin intermediul iPhone-ului. Încarcarea se face ataşând pe spatele ceasului un încărcător magnetic.

Gadget-ul poate afişa toate notificările disponibile și pe iPhone. O funcţionalitate aparte este Apple Pay, care funcţionează cu o dublă atingere: alegi cardul cu care ai vrea să plătești după care atingi mâna de terminal.

Apple Watch va comunica cu iPhone-urile și prin WiFi, ceasul putând fi folosit pe post de boarding pass la aeroport, dar și pe post de cheie în unele hoteluri. Aplicația Uber este și ea disponibilă pentru Apple Watch. 

Compania promite că, la o folosire medie, bateria rezistă de dimineaţa până seara.

Mai multe imagini, in Galeria Foto de mai sus

În cadrul lansării, compania a anunţat că HBO Now va fi disponibil pe Apple TV fără nevoia unui abonament de cablu. Costul abonamentului la serviciul HBO Now este de 15 dolari. Prețul pentru Apple TV a scăzut la 69 de dolari.

De asemenea, înainte să fie adus în discuţie noul Apple Watch, compania a prezentat un nou MacBook, care cântărește 900 grame și are o grosime de numai 13.1 mm. Este cu 24% mai subțire față de generația anterioară.

00088926-8f01-4285-b0fc-d54b616595e4_800

Dacă aveți un MacBook, un iPad sau un iPhone, puteşi urmări în direct, aici, evenimentul de lansare a ceasului inteligent.

Cookies