ȘTIRI

Lansare album Alina Manole ~ Dragoste in 3

Alina Manole este primul artist folk-jazz din Romania si singura care a transformat Luna intr-o planeta muzicala: Luna Patrata.

Muzica Altfel si atmosfera eleganta a muzicii, piesele ale caror teme pot parea “incomode” celor care traiesc in conventii sociale, vocea singulara cu un timbru special, toate acestea se reintalnesc in fiecare aparitie scenica si in fiecare material discografic al artistei.

La finalul lunii septembrie, Alina Manole lanseaza cel de-al treilea album al sau, intitulat “Dragoste in 3”. Spectacolul din capitala va prezenta publicului albumul “Dragoste in 3” printr-un show diferit de linia concertelor de lansare obisnuite.

Conceptul de spectacol are o serie de “ingrediente” speciale: o reunire de muzicieni deosebiti, scenografie dedicata, proiectii video si regie de lumini, intr-un spatiu de confort si eleganta pe care numai un teatru il poate asigura.Si daca titlul poate parea deja o sfidare la adresa “bunelor moravuri”, cele 12 piese cuprinse pe album povestesc despre iubiri reale, fara menajamente: nu exista dragoste perfecta, in orice cuplu există rutina, exista derapaje emotionale, exista tradari. Peste toate insa (sau in toate) se regaseste sentimentul de inceput care ne tine sau ne cladeste relatia in doi: indragostirea fara margini pamantene.

Biletele se gasesc reteaua Eventim (online si in magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Librariile Carturesti)


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button