Laminor Winter Wonderland, un nou Târg de Crăciun în București. În „Mallul cu palmieri” al lui Negoiță vor fi concerte, patinoar, silent disco, pistă tubing

17 nov. 2023
23055 Afișari
Laminor Winter Wonderland, un nou Târg de Crăciun în București. În
Laminor Winter Wonderland, un nou Târg de Crăciun în București. În "Mallul cu palmieri" al lui Negoiță vor fi concerte, patinoar, silent disco, pistă tubing. Imagine simbol: Pexels

Hala Laminor se pregătește de sărbătorile de iarnă, astfel încât locația să se transforme în Laminor Winter Wonderland, un nou Târg de Crăciun în Sectorul 3 din București. Organizatorii îi invită pe bucureșteni și nu numai să participe la concerte, să se distreze pe patinoar, la silent disco, iar lista continuă. Intrarea va fi gratuită.

Anunțul a fost făcut vineri, 17 noiembrie 2023.

Laminor Winter Wonderland în București

Astăzi lansăm pe pârtie primul eveniment marca Laminor Wonderland: Laminor Winter Wonderland, anunță organizatorii pe pagina de Facebook „Laminor Wonderland”.

Vreme de mai bine de o lună, din 30 noiembrie 2023 și până la data de 2 ianuarie 2024, Laminor Winter Wonderland, cel mai mare târg indoor și outdoor din România, va fi deschis tuturor bucureștenilor care își doresc să își petreacă timpul într-un loc de poveste.

Organizatorii transmit că lista de atracții pentru copii și adulți este lungă și cuprinde diferite zone dedicate în care cei mici și cei mari vor putea simți atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Numeroase activități pentru vizitatori

Organizatorii Laminor Winter Wonderland pregătesc concerte, patinoar, silent disco, pistă tubing, VR, carusel, spectacole pentru cei mici și multe altele. Evenimentul va avea și zonă de food.

Vom putea să schiem sau să ne dăm cu sania pe derdeluș fără să fie nevoie să mergem la munte, vom învăța să facem decorațiuni de Crăciun de la cei mai talentați artiști, vom putea mânca cele mai apetisante mâncăruri specifice acestei perioade și vom putea dansa și cânta la cele mai tari concerte cu artiști de top români și străini.

Stați conectați la pagina noastră, în perioada următoare și veți putea afla detalii despre atracțiile pe care le pregătim pentru dumneavoastră, transmit aceștia.

De asemenea, vizitatorilor li se promite că acesta este cel mai atractiv și interactiv târg de Crăciun organizat vreodată în București:

Ce vă putem promite este veți fi parte la cel mai atractiv și interactiv târg de Crăciun organizat vreodată în Capitală.

Sursa foto: Facebook/ Laminor Wonderland
Sursa foto: Facebook/ Laminor Wonderland
Cookies