ȘTIRI

Electric Brother @ B’ESTFEST Summer Camp

Electric Brother este probabil unul dintre cel mai des mentionate nume pe albumele preferate ale publicului roman. Discurile lansate cu Aievea, cu NSK, colaborarile cu Vlaicu Golcea, cu Norzeatic & Khidja, Junkyard, The Amsterdams, Kumm si multi altii, coloana sonora a filmelor lui Radu Muntean, sau dj set-urile absolut neasteptate i-au adus un loc important in muzica romaneasca. In iunie 2011 va lansa noul album solo numit „Pe Pamant” – o calatorie sonora pe pamant prin care incearca sa lege culturi, generatii, povesti si personaje, cu aceeasi forta cu care si-a largit propriile orizonturi. Discul are invitati din Timisoara, Londra, Delta Dunarii, Bissau si multe alte locuri. La B’ESTFEST Summer Camp va fi acompaniat de bateristul Tavi Scurtu si de o voce surpriza.

Line-up Scena Coca-Cola:

16:55 — Magnolia

18:25 — Petrol

20:15 — Electric Brother

22:25 — Lamb

Cea de-a patra editie a festivalului B’ESTFEST se desfasoara in acest an pentru prima oara la iarba verde, sub conceptual de Summer Camp. Trei zile si trei nopti de party pana dimineata, patru scene si alte patru terase cu muzica live sau DJ sets, peste 60 de artisti si o multitudine de activitati speciale isi asteapta anul acesta publicul la iarba verde, intr-o oaza de liniste departe de betoanele incinse ale Bucurestiului. In cadrul B’ESTFEST  Park vor exista mai multe zone de atractii, precum Sports Area, Playground, Lake Lounge, Arts & Crafts, Bazzar, Green Village, unde publicul va avea la dispozitie diverse activitati sportive, artistice, culturale, de relaxare sau distractie, pana seara tarziu. O alta noutate a acestei editii este zona de Camping, dotata cu toate facilitatile necesare unei sederi cat mai placute.

Biletele pentru festival mai sunt disponibile la preturile de 125 lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de 3 zile si 15 lei voucherul de camping, acestea putand fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau The Ark (Uranus 150).


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button