ȘTIRI

Lamb @ B’ESTFEST Summer Camp

Lamb, adica Andy Barlow, producatorul cunoscut si sub pseudonimul Hipoptimist, si Lou Rhodes, reprezinta un duo de muzica electronica originar in Manchester, Marea Britanie. Stilul muzical al trupei, o fuziune de trip hop si sonoritati distinctive de jazz, cu influente de dub, breaks, drum and bass, si o puternica prezenta a elementului vocal, le-a garantat celor doi membrii succesul inca de la primul album, Lamb, piesa „Górecki” inclusa in acest material urcand rapid in varfurile clasamentelor muzicale.

Dupa 4 albume de studio, Lamb (1996), Fear of Fours(1999), What Sound (2001), Between Darkness and Wonder (2003), 3 compilatii de success Back to Mine: The Voodoo Sessions (2004), Best Kept Secrets: The Best of Lamb 1996-2004 (2004 ), Lamb Remixed (2005), nenumarate hit-uri precum „Gabriel”, „B Line”, „Softly” sau „Wonder”, si o serie de concerte live memorabile, cei doi decid sa se desparta dedicandu-se unor proiecte muzicale solo. In februarie 2009 insa, organizatorii festivalului The Big Chill au anuntat o reintoarcere a trupei Lamb pentru editia din acel an a festivalului. Au urmat alte numeroase alte aparitii live la cateva dintre cele mai mari festivaluri din Europa, iar in decembrie 2010 trupa anunta deja pregatirile pentru lansarea celui de-al cincilea album de studio.

Line-up Scena Coca-Cola:

16:55 — Magnolia

18:25 — Petrol

20:15 — Electric Brother

22:25 — Lamb

Cea de-a patra editie a festivalului B’ESTFEST se desfasoara in acest an pentru prima oara la iarba verde, sub conceptual de Summer Camp. Trei zile si trei nopti de party pana dimineata, patru scene si alte patru terase cu muzica live sau DJ sets, peste 60 de artisti si o multitudine de activitati speciale isi asteapta anul acesta publicul la iarba verde, intr-o oaza de liniste departe de betoanele incinse ale Bucurestiului. In cadrul B’ESTFEST  Park vor exista mai multe zone de atractii, precum Sports Area, Playground, Lake Lounge, Arts & Crafts, Bazzar, Green Village, unde publicul va avea la dispozitie diverse activitati sportive, artistice, culturale, de relaxare sau distractie, pana seara tarziu. O alta noutate a acestei editii este zona de Camping, dotata cu toate facilitatile necesare unei sederi cat mai placute.

Biletele pentru festival mai sunt disponibile la preturile de 125 lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de 3 zile si 15 lei voucherul de camping, acestea putand fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau The Ark (Uranus 150).


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button