BAZAR

Lady Gaga a cumpărat floricele în Herăstrău: „Cum să nu-ți placă în România?”

Vineri după-amiază, după ce a plecat de la hotelul Hilton, Lady Gaga s-a dus în Parcul Herăstrău, unde a mâncat o pungă de floricele pe care și-a cumpărat-o personal de la un vânzător din parc și și-a plimbat câinele. Lady Gaga a făcut chiar cu mâna unui câine vagabond din parc și apoi s-a oprit pe malul lacului, alături de cățelul său Fozzy.

Ea a spus că se simte bine, după ce reporterii au întrebat-o despre incidentul de la concert, când a spus că a vomat în culise. Lady Gaga a mulțumit pentru ospitalitatea cu care a fost primită.

„Cum să nu-ți placă în România? E ca un mic Paris. Le Petit Paris” – a spus artista, care a oferit restul de floricele din punga sa reporterilor care îi puneau întrebări. Artista a spus că va reveni în România.

Bodyguardul artistei i-a rugat pe reporteri să nu îi mai urmărească, după care artista s-a urcat în mașină și a plecat. Lady Gaga purta o pereche de pantaloni negri de piele, o bluză de piele, o pălărie neagră cu boruri largi și o pereche de ochelari negri, rotunzi.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button