Gagamania: cum arată cei mai excentrici fani din Piaţa Constituţiei FOTOGALERIE

de:
16 aug. 2012
0 Afișari
Gagamania: cum arată cei mai excentrici fani din Piaţa Constituţiei FOTOGALERIE

Alegerea norocoşilor care o vor vedea pe Lady Gaga din celebrul Monster Pit se va face exclusiv de către reprezentanţii artistei. Aceştia vor selecţiona fanii îmbrăcaţi în cele mai excentrice haine. 

Majoritatea celor care aşteptau în Piaţa Constituţiei erau acolo de la primele ore ale dimineţii. „Nu ne plictisim deloc, suntem prea entuziasmaţi!” spune una dintre fanele Lady Gaga.

„E cea mai buna artista. Melodiile ei chiar au un mesaj. Face show, are o muzică minunată. E singur artist complet pentru mine. O iubesc!”, spune un alt fan care, atunci când a ajuns la gaşca de prieteni care deja aşteptau în Piaţa Constituţiei, i-a salutat ţipând „Am cele mai mari emoţii din viaţa mea! Nu-mi vine să cred!”.

Alt fan al artistei a ratat sosirea ei la Bucureşti pentru că s-a dus să se vopsească pentru concert. Culoarea aleasă? Cea pe care o are idolul său în acest moment. Băiatul şi-a făcut şi un tatuaj permanent cu inscripţia „Born this way”. Pentru a-l susţine, prietenul lui a venit cu el la concert. „Eu nu-s aşa mare fan. Îmi place. Şi nu pot nega că melodiile au cu adevărat un mesaj aparte. E altceva Gaga. Dar eu am venit aici pentru prietenul meu. El este cel mai mare fan în viaţă”, declară acesta. Ambii au în picioare nişte platforme uriaşe, multe brăţări şi lanţuri, pantaloni strâmţi şi coloraţi, iar unul dintre ei avea părul lung, până la brâu.

Cookies