ȘTIRI

LADY GAGA a vomitat în timpul concertului

Lady Gaga a susţinut, joi seară, un show de peste două ore, în faţa unui public de circa 35.000 de persoane, timp în care a cântat hituri precum „Alejandro”, „Just Dance” şi „Judah” şi a schimbat atâtea ţinute câte personaje.

La un moment dat, în timpul concertului, a existat un moment de confesiune din partea artistei. „M-am dus în culise pentru că am vomat şi nu am vrut să vedeţi asta… mi se întâmplă uneori”, a spus Lady Gaga.

Acest lucru nu a împiedicat-o, însă, să-şi ducă show-ul până la capăt.

Concertul lui Lady Gaga de la Bucureşti a fost unul dintre cele mai „de familie evenimente” organizate în Piaţa Constituţiei. În public au existat numeroase mini-Lady Gaga, în diferite variante, însoţite de mame sau bunici.

Concertul de la Bucureşti a fost cel de-al doilea pe care Lady Gaga l-a susţinut în Europa în cadrul turneului „The Born This Way Ball”. Cântăreaţa americană a mai concertat la Sofia marţi seară.

Următorul concert al artistei este programat la Viena, sâmbătă.

Potrivit MEDIAFAX, la finalul concertului, două ambulanţe au ajuns de urgenţă în zonă, chiar în spatele scenei, pentru a-i acorda îngrijiri medicale artistei.

Concertul Lady Gaga de la Bucureşti a fost cel de-al doilea pe care Lady Gaga l-a susţinut în Europa în cadrul turneului „The Born This Way Ball”. Cântăreaţa americană a mai concertat la Sofia marţi seară, iar următorul show al artistei este programat la Viena, sâmbătă.

Lady Gaga a devenit celebră graţie unor piese precum „Bad Romance” şi „Poker Face”, dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi provocărilor – în special vestimentare.

În mai puţin de trei ani de carieră, Lady Gaga a câştigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale şi a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume şi 64 de milioane din single-uri. Billboard a numit-o „artistul anului” 2010 şi „cel mai bine vândut artist al anului 2010”. Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenţi oameni ai decadei 2000, a fost inclusă în Topul 100 al celor mai influenţi oameni din lume întocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebrităţi de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au poziţionat-o pe locul 7 pe lista lor anuală a celor mai influente femei din lume.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button