Lacul Morii din Sectorul 6, igienizat de primarul Ciprian Ciucu alături de o echipă de voluntari

04 apr. 2021
172 afișări
Lacul Morii din Sectorul 6, igienizat de primarul Ciprian Ciucu alături de o echipă de voluntari

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a a anunțat că anul acesta vor începe lucrările de amenajare a promenadei Lacului Morii, şi cel târziu anul viitor cele aferente insulei Lacului Morii. Edilul şef al Sectorului 6 a fost prezent, sâmbătă, la o acţiune de igienizare a zonei adiacente Lacului Morii, alături de voluntari şi echipe ale ADP şi firmei URBAN.

„Anul acesta vom începe să amenajăm promenadă pe Lacul Morii, cu bănci, cu iluminat, cu piste de alergat, cu paravan împotriva vântului, cu diferite pergole, astfel încât zona aceasta să fie mult mai civilizată şi să atragă. Deci, anul acesta ne ocupăm de dig şi la anul, cel târziu, vom avea şi insula, ne vom ocupa de insula Lacului Morii”, a declarat Ciprian Ciucu, într-o postare video pe pagina sa de Facebook.

Mesajul lui Ciprian Ciucu după eveniment

Vă mulțumesc!

Am acoperit astazi, in doar 5 ore, o arie foarte mare, pentru că ați răspuns in număr mare apelului meu. Am fost cca. 400 de oameni, dintre care 300 de voluntari! Vă mulțumesc!

Voluntarii au fost extrem de dedicați, ADPDU și Urban SA, au avut intervenții excelente, inclusiv cu boldoexcavatoare pentru asanarea depozitărilor ilegale de gunoi din zonă.

Acum, anul acesta, urează să amenajăm digul, cu iluminat, mobilier urban, coșuri de gunoi etc. Anul viitor amenajăm insula.

Ce bine este să nu fii singur! Ce bine este să fim o comunitate în Sectorul 6!

Le mulțumesc si colaboratorilor mei care au organizat excelent activitatea de astăzi! Se știu ei care…


P.S. Și da, o fac cu bună știință, mi-am propus ca in acești ani să implic comunitatea, sa ne asumăm cu toții spațiul public! Acesta este doar începutul, va fi din ce în ce mai bine.

P. P. S: Una dintre cele două copile din stânga-jos, este Delia, fiica mea. Implicarea in comunitate, voluntariatul

se învață din timp.

Cookies