Lacul din Parcul Drumul Taberei se umple la loc cu apă. Primăria Sectorului 6: Cuva va fi plină într-o săptămână

28 mart. 2023
5662 afișări
Lacul din Parcul Drumul Taberei se umple la loc cu apă. Primăria Sectorului 6: Cuva va fi plină într-o săptămână
Lacul din Parcul Drumul Taberei se umple la loc cu apă. Primăria Sectorului 6: Cuva va fi plină într-o săptămână | Sursă foto: Facebook-Primăria Sectorului 6

Primăria Sectorului 6 a anunțat că în curând cuva din Parcul Drumul Taberei va fi din nou plină. ADPDU Sector 6 a început deja umplerea lacului cu apă.

ADPDU Sector 6 umple lacul din Parcul Drumul Taberei

Pe timp de primăvară și de vară, pe lacul din parcul Drumul Taberei sunt organizate diverse activități pentru recreerea locuitorilor din Sectorul 6. Acum, când primăvara dă semne că se instalează ușor peste București, Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6 (ADPDU) a început umplerea cu apă a cuvei respective.

A venit primăvara și, odată cu ea, începem să ieșim din casă și să ne plimbăm pe aleile parcurilor.

Pentru a ne bucura de priveliște, colegii de la ADPDU Sector 6 au început să umple cu apă cuva din Parcul Drumul Taberei.

Este important ca voi să petreceți timp de calitate acasă, la noi, în 6! Să avem cu toții o primăvară bună, care se ne umple sufletul de bucurie!🙂, transmite PS6.

Administrația publică le-a transmis cetățenilor că aceasta va fi plină, cel mai probabil, într-o săptămână. De asemenea, începând cu data de 1 mai 2023, angajații din cadrul Administrației Comerciale Sector 6 vor relua agrementul pe lac.

Astfel că, în zilele însorite și cu vreme bună, bucureștenii vor putea să se plimbe cu barca pe lac și să se relaxeze. Flota utilizată anul acesta va fi una nouă, după cum informează Primăria Sectorului 6.

„Mișcare pentru Sănătate” – program dedicat seniorilor din S6

Primarul Ciprian Ciucu a anunțat că va fi reluat programul de mișcare în parcurile din Sectorul 6. Acesta este dedicat persoanelor vârstnice care doresc să facă sport în aer liber.

Proiectul „Mișcare pentru Sănătate” a debutat în primăvara anului 2021, iar de atunci a strâns peste 500 de oameni din comunitate. Activitate se desfășoară în prezența unui instructor, iar durata unei sesiuni este de două ore.

Sesiunile vor avea loc în următoarele parcuri:

  • Parcul Drumul Taberei (la zona aparatelor fixe de gimnastică),
  • Parcul Crângași (la foișor),
  • Parcul Timișoara (la zona apăratelor fixe de gimnastică).

Persoanele ce vor lua parte la aceste sesiuni de sport în aer liber trebuie să vină echipate corespunzător: Îmbrăcăminte lejeră și pantofi de sport.

Mai multe detalii pot fi găsite aici:

Cookies