ARHIVA B365

Lac amenajat ilegal în Delta Dunării.Afaceristul Marin Gostin și-a făcut și lac lângă hotelul de lux

Marin Gostin a amenajat ilegal un lac într-o zonă protejată din Delta Dunării, amenajarea, precum și hotelul construit nu au autorizaţii. Instituţiile statului au început verificările abia după ce Realitatea Tv a făcut cunoscută situația.

Ancheta Realitatea TV a demonstrat cum preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu, a ridicat un hotel de lux în zona protejată a Deltei Dunării fără a respecta legea.

CITEȘTE ȘI: DELTA DUNĂRII: Hotel de lux, construit ILEGAL. Drumul șpăgilor în Consiliului Judeţean Tulcea

Preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu a vândut între timp hotelul de lux omului de afaceri Marin Gostin.

Marin Gostin a continuat bătaia de joc la adresa legii şi a Deltei Dunării şi şi-a amenajat un lac în apropierea hotelului. Autorităţile locale au aflat de la jurnaliştii Realitatea TV despre existenţa acestuia.

Cu toate că se vede clar că în apropierea hotelului a fost amenajat acest lac, niciuna din autorităţile locale nu l-a văzut.

Guvernatorul Deltei Dunării, fostul prefect de Tulcea, Lucian Simion, nu înţelege de ce ar trebui să vadă astfel de nereguli.

După ce Realitatea TV a prezentat toate aceste ilegalităţi, corpul de control al ministrului mediului a fost trimis la Autoritatea Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării pentru a afla de ce nimeni nu a verificat, timp de 10 de ani, acest hotel, construit într-o zonă protejată.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button