La vila de taină a lui Băsescu refulează canalizarea

de:
30 sept. 2011
1 Afișari
La vila de taină a lui Băsescu refulează canalizarea

Vila Lac 1 este locul unde se întâlneşte, de obicei, preşedintele Băsescu cu liderii Partidului Liberal Democrat, cu premierul Boc, atunci când vrea să fie departe de ochiul camerelor de luat vederi, dar în apropierea Bucureştiului. Aici a adus preşedintele Statului omologi ai săi din alte ţări, cum ar fi preşedintele Siriei, Bashar al-Assad. Se pare însă că celebra vilă nu mai îndeplineşte tocmai condiţiile optime pentru a fi utilizată ca loc de protocol. Astfel, conform Regiei Autonome Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat Bucureşti, canalizarea trebuie reparată deoarece apa murdară se infiltrează, iar la cetrala termică au apărut probleme de infiltraţii ale apei pluviale.

Conducta de evacuare a apelor de la Vila Lac 1 este amplasată pe drumul de servitute şi nu are un cămin de limită de proprietate. „Conducta fiind măcinată şi spartă, parţial înfundată, nu mai asigură tranzitarea apelor uzate în condiţii bune şi necesită înlocuirea ei. Din această cauză s-au produs infiltraţii atât în toate canalele termice din zonă, cât şi în subsolul centralei termice.” – arată documentaţia RAAPPS.

Conductele de beton vor fi înlocuite cu conducte de PVC, iar un nou cămin de racord va fi amplasat la limita de proprietate. De asemenea, va fi schimbat pavajul de piatră cubică ce acoperă drumul de servitute. În cadrul lucrărilor va fi schimbat şi acoperişul clădirii anexe în care se află centrala termică a Vilei de protocol.

Lucrările vor fi făcute de compania Carpat Ing S.R.L., contra sumei de 20.607 lei.

Cookies