LA MINE-N CARTIER

La un pas de tragedie: Un bărbat ameninţa că dă foc la casă cu soţia înăuntru

În cursul zilei de ieri, 14 mai 2013, poliţiştii Secţiei 4 s-au sesizat cu privire la faptul că, un bărbat, cetăţean străin, intenţionează să protesteze împotriva acţiunii de evacuare silită a soţiei sale, din locuinţa situată în Sectorul 1 al Capitalei, prin producerea de distrugeri folosind mai multe substanţe inflamabile.

Intervenţia rapidă şi oportună a poliţiştilor bucureşteni a dus la evitarea producerii unei tragedii.

Din verificările efectuate de poliţiştii bucureşteni, s-a stabilit că, în aceeaşi zi, la ora 16:00 era programată evacuarea silită din apartament a soţiei cetăţeanului de naţionalitate străină, de către un executor judecătoresc, în baza unui act de adjudecare.

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii Secţiei 4 au constatat că bărbatul se afla în apartamentul soţiei sale, acesta ameninţând cu folosirea forţei şi a mai multor substanţe inflamabile în momentul în care se va prezenta executorul judecătoresc în vederea începerii evacuării.

În continuare, având în vedere ameninţările, starea de agitaţie a bărbatului şi neliniştea locatarilor din bloc, poliţiştii bucureşteni au acţionat, profitând de faptul că acesta a ieşit din locuinţă, fiind imobilizat şi condus la secţia de poliţie pentru continuarea verificărilor.

De asemenea, în apartamentul în care urma să se desfăşoare evacuarea, poliţiştii au descoperit mai multe recipiente ce conţineau un lichid inflamabil iar în imediata apropiere a uşii de acces în apartament, pe un frigider, se aflau mai multe arme albe, informează Poliţia Capitalei într-un comunicat remis B365.ro. 

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi tentativă la distrugere, cu bărbatul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button