ÎN BUCUREȘTIȘTIRI

La un pas de moarte pe Calea Victoriei din București. Clotilde Armand: Am avut noroc

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost la un pas de moarte pe Calea Victoriei din București după ce o bucată de tencuială de la un imobil s-a desprins și a ajuns pe trotuar.

O bucată de tencuială de pe fațada unui imobil din București, de pe Calea Victoriei, la intersecția cu strada Gheorghe Manu, era să producă o tragedie și să îl omoare pe primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Edilul a postat pe Facebook duminică despre acest incident sub titlul “Bucureștiul ne cade în cap. La propriu”, precizând că de această dată a avut noroc.

“Bucureștiul ne cade în cap. La propriu.

În zona cea mai circulată din București (pe Calea Victoriei intersecție cu Str. Gheorghe Manu) se desprind bucăți mari de tencuială de la un imobil care cad pe trotuar. Și aceste bucăți pot răni foarte grav oamenii care trec prin zonă.

Recunosc, eu am avut noroc astăzi. Dar parcă prea ne bazam destinul pe noroc în ultimii 30 de ani. Găsim la fiecare pas câte un imobil pe care scrie „Atenție! Cade tencuiala!”. Pentru mine asta nu e o soluție, este un pericol public.”

Taxe și amenzi pentru proprietarii care nu își îngrijeesc imobilele

Primarul a precizat că urmeză să propună foarte curând taxe și amenzi uriașe pentru proprietarii imobilelor neîngrijite care pun viața în pericol.

“Voi propune foarte curând taxe și amenzi uriașe pentru proprietarii imobilelor neîngrijite care ne pun viața în pericol. Nu putem tolera așa ceva.

De asemenea, voi discuta cu Compania Municipală Consolidări din cadrul Primăriei Municipiului București și cu reprezentanți ai Guvernului României despre cum putem să demarăm urgent lucrările pentru consolidarea clădirilor cu risc seismic din Sectorul 1.

PS: în cazul de față am trimis Poliția Locală. Dacă vedeți astfel de situații vă rog să sesizați și voi Biroul pentru Disciplina în Construcții din cadrul Poliției locale Sector 1.”

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a postat, luni dimineață, un video pe pagina sa de pe o rețea de socializare în care se poate vedea coada formată la Administrația Domeniului Public Sector 1, acolo unde mai multe persoane au venit să își achite sau să închirieze locurile de parcare de reședință.

Edilul acuză interesele politice din Consiliul Local Sector 1 despre care spune că sunt mai presus de interesele comunității, precizând că grupurile PSD și PNL nu au votat, săptămână trecută, regulamentul care prevedea digitalizarea atribuirii parcărilor de reședință.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button