ȘTIRI

Primăria Capitalei oferă gratuit locuri de veci victimelor din Colectiv,la 26 de zile de la tragedie

Primăria Capitalei, prin Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane, acordă gratuit locuri de veci victimelor incendiului din clubul Colectiv. De asemenea, municipalitatea va suporta și cheltuielile pentru serviciile funerare și pentru executarea lucrărilor necesare înhumării victimelor din Colectiv. Potrivit proiectului de hotărâre, se acordă gratuitate inclusiv pentru tariful anual de întreținere a locului de veci pentru anul 2015.

Primăria Capitalei anunțase că va acorda gratuit locuri de veci victimelor din Colectiv încă din 31 octombrie, însă un proiect de hotărâre în acest sens a fost formulat abia acum, la peste trei săptămâni de la tragedie. Proiectul va fi supus aprobării Consiliului General al Municipiului București pe 25 noiembrie. 

Potrivit proiectului Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane se va ocupa de eliberarea actelor și a autorizațiilor pentru lucrările funerare, va suporta cheltuielile pentru depunerea la capelă și pentru cruce și de asemenea va asigura aprinderea și întreținerea candelei timp de o lună și tămâiatul mormântului timp de 6 săptămâni. VEZI PROIECTUL 

Bilanţul tragediei din Club Colectiv a ajuns la 60 de morţi, după ce duminică a murit un alt rănit, internat la un spital din Viena. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button