La Pasajul Doamna Ghica din București urmează să înceapă betonarea. „Proiectul este în grafic”, spune Nicușor Dan

06 iun. 2023
637 Afișari
La Pasajul Doamna Ghica din București urmează să înceapă betonarea. „Proiectul este în grafic”, spune Nicușor Dan
La Pasajul Doamna Ghica din București urmează să înceapă betonarea. „Proiectul este în grafic”, spune Nicușor Dan. Sursa foto: Facebook/ Nicușor Dan

Urmează progrese la Pasajul Doamna Ghica din București. Primarul Capitalei a anunțat că va începe betonarea pasajului.

„Proiectul este în grafic”

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat pe pagina sa de Facebook că peste două săptămâni va începe betonarea Pasajului Doamna Ghica.

Nicușor Dan a spus că proiectul este în grafic, iar pasajul va fi dat în circulație la începutul toamnei.

Lucrări de armare la Pasajul Ghica.
În aproximativ 2 săptămâni începe betonarea.
Proiectul este în grafic, iar în toamnă Pasajul va fi deschis circulației.” a scris Nicușor Dan pe Facebook
La postarea primarului, a adăugat un comentariu și Alex Dima, jurnalist PROTV, în care a spus că pasajul trebuia să fie gata acum câțiva ani și că termenul a fost depășit. Deci, care grafic?
E o glumă? Care grafic?? Trebuia să fie gata acum câțiva ani. Ultimul termen era toamna anului trecut. Grafic…” a scris Alex Dima
Lucrările de la Pasajul Doamna Ghica au început în anul 2018 și aveau ca și termen de finalizare luna mai a anului 2020. Pasajul este făcut de Primăria Capitalei, Primăria Sectorului 2 contribuind cu o parte din bani.

Pasajul Doamna Ghica este realizat în proporție de aproape 80%

Viceprimarul Capitalei anunță că Pasajul Doamna Ghica din Sectorul 2 este realizat în proporție de 78%. În urmă cu două săptămâni, a fost încheiată etapa montării predalelor, iar Trustul de Clădiri Metropolitane urmează să finalizeze montarea armăturii și turnarea plăcii de suprabetonare a tablierului metalic.

Pasajul Doamna Ghica este una dintre cele mai mari lucrări e infrastructură din București și ar urma să fie gata în 4 luni, în luna septembrie a anului acesta.

Realizarea acestui obiectiv, dar și a altor proiecte de infrastructură din Capitală, este monitorizată de consilierii generali ai Partidul Național Liberal, în vederea îndeplinirii celor 10 obiective majore pentru București de către Primarul General, Nicușor Dan, spune Bujduveanu.

Te-ar putea interesa și:

Cookies