La Palatul Universul se deschide, în weekend, o mare Piață de Artă și Design, cu bijuterii, articole de modă și multă împrietenire

20 oct. 2023
3450 Afișari
La Palatul Universul se deschide, în weekend, o mare Piață de Artă și Design, cu bijuterii, articole de modă și multă împrietenire
În weekend, la Palatul Universul din București se deschide o mare Piață de Artă și Design, cu bijuterii, articole de modă și multă împrietenire

Piața de Artă și Design, PAD 04, revine la Palatul Universul cu cea de-a patra ediție. Timp de trei zile, în perioada 20-22 octombrie, în spațiile Mezanin de la Palatul Universul și în Sera Primitiv Plants din Calea Griviței nr. 73, vă dau întâlnire 43 de artiști și entități din medii precum artă, design, arhitectură, bijuterie, modă și publishing. Detalii, mai jos.

PAD 04, Piață de Artă si Design la Palatul Universul.

Piața de Artă și Design aduce laolalta creatori și creatoare care își vor prezenta lucrările publicului, în mod personal, direct, liber. La PAD 04 puteți cumpăra lucrări și susține proiecte prezentate în premieră. Programul Pieței este: vineri, de la orele 14-20, iar sâmbătă și duminică, de la orele 11-20 .

Piața de Artă și Design de la Palatul Universul, eveniment dedicat comunicării libere și comerțului

Piața de Artă și Design își deschide porțile în spațiile Mezanin de la Palatul Universul (str Ion Brezoianu nr. 23-25) și în Sera Primitiv Plants (Calea Griviței nr. 73) unde se va desfășura evenimentul dedicat comunicării libere, comerțului și relațiilor între persoane.

În spațiul Mezanin de la Palatul Universul vă veți întâlni cu:

Adrian Preda ★ Adriana Preda & Katian Velea ★ Albert Kaan ★ Andrada-Cristina Gheorghe ★ Andreea Chirică ★ Ars Ana ★ Atelier Arboritm ★ Atelier Kairos ★ Atelier Muc ★ Booksforfriends ★ Butttatttus ★ Cer Interior ★ Ciao Miki ★ Claudiu Cobilanschi ★ Datejuice ★ Dezarticulat ★ Diana Grigorescu ★ Diana Vasilescu ★ En Masse ★ Eric Ardeleanu ★ Fabrik ★ Gay 45 ★ Gabriela Nicolae ★ Graphomat ★ Herne ★ Human APJ ★ Irina Motroc ★ Iulia Groves ★ Iulian Nan ★ Lea Rasovszky ★ Lucia Roșca ★ Mihai Șovăială & Horațiu Șovăială ★ Paper Traffic ★ Partner Partner ★ Surrogate Selves ★ Vitaly Yancovy.

În același timp, la sera Primitiv Plants vă așteaptă: Albert Kaan ★ Alexandru Hreniuc ★ Carmen Secăreanu ★ Irina Marinescu ★ Lea Rasovszky ★ Muro Muro ★ Nicu Ilfoveanu ★ Paul Barbu ★ Radu Abraham.

Organizatorii evenimentului sunt Otilia Fiastru, designer de bijuterii și graphic-designer, Eugen Rădescu, cercetător social, activist queer și curator independent, interesat de conexiunile dintre artă și politică, strategii queer și disensiuni de clasă, researcher la intersecția dintre arta contemporană și condițiile sale și Mihnea Mihalache-Fiastru, artist care lucrează cu imagine și text.

Intrarea este liberă. Vineri și Sâmbătă, după închiderea oficială a zilei de piață, în curtea Serei Primitiv Plants se vor întâmpla discuții și momente veritabile de împrietenire.

 

Cookies