La Otopeni, banda e stricată, oamenii plimbă bagajele în locul ei. Imposibil de imaginat, trebuie văzut

13 iul. 2022
2224 Afișari
La Otopeni, banda e stricată, oamenii plimbă bagajele în locul ei. Imposibil de imaginat, trebuie văzut
La Otopeni, banda e stricată, oamenii plimbă bagajele în locul ei. Imposibil de imaginat, trebuie văzut | Sursă foto: Captură TikTok

A început perioada concediilor, ceea ce înseamnă că aeroporturile sunt pline de oameni, unii care se întorc acasă, alții care sunt gata sa plece spre relaxare. Aeroportul Otopeni a avut zilele acestea dificultăți tehnice în ceea ce privește banda de bagaje, însă angajații au găsit o metodă ingenioasă pentru a remedia situația.

Banda de bagaje a devenit bandă de alergat pe Aeroportul Otopeni

Cum banda electrică pentru distribuirea bagajelor a avut anumite probleme tehnice a fost necesară găsirea unei metode pentru distribuirea trolerelor. Iar angajații au găsit una de-a dreptul interesantă.

Pentru a nu îi lăsa pe pasageri să aștepte prea mult după geamantane, angajații Aeroportului Otopeni au pus osul la treabă, s-au urcat pe bandă și au început să meargă pe aceasta. Astfel, bagajele au fost distribuite către oamenii nervoși „manual”.

Momentul a fost filmat de un om ce se afla în aeroport la acel moment și postat pe rețelele de socializare, prileji cu care respectivul clip a devenit viral.

@umor.total #5pasidebine #aeroport #bucuresti #otopeni #pentrutine #pentruvoi #fyromania ♬ Prin Bucuresti – Nikolas

Sute de zboruri întârziate sau chiar anulate

În intervalul 30 iunie – 6 iulie circa 957 de zboruri au avut întârzieri mai bine de 30 de minute pe Aeroportul Henri Coandă. Pe lângă acestea, 56 de curse au fost anulate de către companiile aeriene ce ar fi fost nevoite să le opereze.

Motivul pentru care un număr atât de mare de zboruri sunt întârziate sau anulate, este că operatorii zborurilor se confruntă cu lipsa de personal. Cele mai multe curse afectate de întârzieri și anulări au fost cele ale companiei Wizz Air, cea care operează și cele mai multe zboruri de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București

În total, în intervalul 30 iunie – 6 iulie, pe Aeroportul Otopeni au fost operate 2.357 de zboruri. Dintre acestea 1.189 au fost aterizări, iar restul de 1.177 au fost decolări.

Cookies