BAZAR

La mulți ani, Ștefan! Mesaje și urări haioase de Sfântul Ștefan

La mulți ani, Ștefan! Mesaje și urări haioase de Sfântul Ștefan: 


Traznite-ar fulgeru iubiri,lovite-ar zana fericiri,cu canciocu sa zidesti bani multi pe pereti si o mie de ani sanatate La Multi Ani Stefan!!
——————————————————–
Dimineata cand te trezesti de BMW sa te lovesti,intr-o vila cu piscina fericit tu sa traiesti,o nevasta top model sa-ti dea un baietel,si tot ce iti doresti tu sa indeplinesti,nimic nu ar fi frumos fara un La Multi Ani Fane!
———————————————————
In aceeasta zi minunata bani sa fie la ordinea zilei,bautura sa curga in rauri,lautari sa-ti cante,mii de fete sa te sarute,sanatatea si fericirea La Multi Ani si multa iubire!!
———————————————————–
Iti urez La Multi Ani si nu numai atat,sa nu mai mergi pe jos,sa-ti iei un BMW cat de cat
———————————————————–
Nu am bani ca sa te sun,am doar centi deajuns sa-ti spun: tot cei bun sa-ti fie tie La Multi Ani si fericire sanatate si noroc,in bani sa ne ingropi
———————————————————–
O floare din buchet sa ofilit una noua a-nflorit,dar La Multi Ani cu fericire,bani si iubire sanatate iti dorescsi si aici ma opresc,ca nu am credit pe telefon sa continui ce-ti doresc.
—————————————————————
hai afara LA banca,suntem MULTI nu te asteptam ANI de zile!!citeste ce e scris cu litere mari!!
—————————————————————
Tot cei bun tu sa primesti bani multi ca sa traiesti,o vila si-o masina o lopata pentru bani sanatate La Multi Ani!!

La mulți ani, Ștefan! Mesaje și urări haioase de Sfântul Ștefan: 

Mesaje şi SMS-uri de Sf Stefan:

Visele și speranțele de azi să devina realitate, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu! La Mulți Ani, Ștefan!

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o raza de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Îți doresc multă sănătate și toate dorințele să ți se împlinească! La mulți ani!

Un gând bun şi-o sărutare/ Azi la ceas de-aniversare/ Sfântul Ştefan să vă ocrotească/ Visele să vă-mplineasca!/ La mulţi ani!

Îți urez ca ziua ta să îți aducă o rază de soare, sa ai inima plină de speranță, iar în lume să găsești numai fericire! La multi ani, ŞTEFAN!

La mulți ani, Ștefan! Mesaje și urări haioase de Sfântul Ștefan


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button