BAZAR

La mulți ani, George! La mulți ani, Georgiana! – Mesaje și urări de Sf. Gheorghe

Mesaje de Sfântul Gheorghe pentru George, Georgeta, Georgiana, Gheorghe, Gherghina, Gherghița

De Sfantul Mare Mucenic Gheorghe
In zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru ca purtati numele Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, va urez multa sanatate si fericire!

Sfantul
La multi ani si Sfantul Gheorghe sa te calauzeasca mereu!
La multi ani!
Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani !
Gheorghe
Cu ocazia sarbatoririi numelui primeste un calduros „LA MULTI ANI”, multa sanatate, multe realizari si tot ce iti doresti langa cei dragi!
Sfantul Gheorghe
MESAJE DE SF GHEORGHE. La mulți ani cu veselie / Sănătate pe vecie / Casa plină de bucate / Dragoste pe săturate / Bani la greu / Noroc cu carul / La mulți ani și sus paharul!!

MESAJE DE SF GHEORGHE. Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie.

MESAJE DE SF GHEORGHE.. Îți urez „La mulți ani” pentru că porți acest nume, și fie ca SF Gheorghe, pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și numai bucurii și liniște interioară.

MESAJE DE SF GHEORGHE. La mulți ani ! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu ne luminezi nouă viața .Fie-vă viața senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să țină o viață!

Mesaje de Sfântul Gheorghe pentru George, Georgeta, Georgiana, Gheorghe, Gherghina, Gherghița

Mesaj trimis de Urari
1. * Uram purtatorilor acestui nume multa sanatate, bucurii si tot ce va mai doriti voi in plus !

Mesaj trimis de Georgi
2. * La Multi Ani Gheorghe si sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale !

Mesaj trimis de Gheorghita
3. * De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Gheorghita!

Mesaj trimis de Gheorghe
4. * Cu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

Mesaj trimis de Giorgie
5. * Un cer albastru fara nori,
In calea ta sa fie,
Sa ai in viata numai flori,
Noroc si bucurie!
La Multi Ani, Gheorghe!

Mesaj trimis de Gigi
6. * Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste si-ti foloseste, sanatate, prieteni adevarati, si multa bucurie!

Mesaj trimis de Gheorghe
7. * Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani, Gheorghe!

Mesaj trimis de Georgiana
8. * Este minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tine, cineva are nevoie de tine… dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nume. La Multi Ani, Georgiana!

Mesaj trimis de Ghita
9. * Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Gheorghe cat mai frumoasa!

Mesaj trimis de Georgeta
10. * De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele. La multi ani!

Mesaj trimis de Gheorghita
11. * Iti urez „La multi ani” pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe, pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Mesaje de Sfântul Gheorghe pentru George, Georgeta, Georgiana, Gheorghe, Gherghina, Gherghița


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button